BOLJEVČANI PALE MOTORE ZA PROLEĆE: Stojanović i Krsmanović predvodiče na terenu neki "novi" Posavac na proleće

Autor:

Sport

18.01.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bulaja zakazao je prozivku za nedelju, 29. januar posle koje će biti odrađen i prvi trening.

BOLJEVČANI PALE MOTORE ZA PROLEĆE: Stojanović i Krsmanović predvodiče na terenu neki "novi" Posavac na proleće

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Posavac je u aktuelnom prelaznom roku pretrpeo velike promene. Klub je raskinuo saradnju sa bivšim trenerom Starčevićem, a u igračkom kadru se zahvalio mnogim igračima.

Republika

Od sastava iz prvog dela prvenstva, treneru Bulaji na raspolaganju su i dalje golman Ilijevski, vezista Savatić, defanzivac Mančić i ubojiti napadač Rauković. Dres Posavca na proleće nosiće kapiten iz prvog dela i legenda kako ekipe iz Boljevaca, tako i fudbala u Srbiji uopšte, iskusni golgeter Boban Stojanović. Pored njega tu je i njegov zamenik, omaleni i veoma brzi Krsmanović.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Bojan Stojanović

Boban Stojanović u dresu Crvene zvezde

Iz Bečmena pored Bulaje stigli su i Tadić, Puljić, Nakić, Petaković, Deronjić, Spasić, Kačarević, Veličković, Stanić. Alimović je stigao iz ekipe Sremac Deč, Simonović iz Omladinca i Jeftić iz Borca Progar. 

Iz kluba poručuju da postoji mogućnost da bude još nekog dolaska, ali da se neće žuriti. Najbitnije je da je okosnica tima formirana. Pripreme će se odvijati kombinovano u sportskom balonu i na terenu. Posavac ima dosta novih lica u igračkom kadru, sve to treba uklopiti i sjediniti u šta se ne sumnja imajući u vidu kvalitete novog trenera. Formu za nastavak prvenstva ekipa će brusiti u prijateljskim mečevima. Prvi susret igra se 4. februara protiv Budućnosti iz Dobanovaca. Zatim idu mečevi sa Komgrapom (11.2), Bežanijom (19.2), Sinđelićem iz Ugrinovca(26.2) i generalna proba 5. marta protiv Borca iz Progara. 

Republika

Foto: Privatna arhiva/Duško Bulaja

Duško Bulaja

Trener Bulaja izneo je svoje utiske o do sada urađenom od njegovog dolaska:

- Zadovoljan sam potezima u aktuelnom prelaznom roku. Momke koji su ostali u klubu jako dobro poznajem. O legendarnom Bobanu Stojanoviću ne treba trošiti reči, čast mi je što ga imam u ekipi i zbog njegovih sportskih, ali i ljudskih kvaliteta. Siguran sam da će nam njegovo prisustvo i neosporan kvalitet svima mnogo značiti, a naručito mlađim igračima. Očekujem da se dobro spremimo za prvo kolo nastavka gde gostujemo uvek neugodnoj ekipi Heroj Poleta.

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Dragan Krsmanović

Zamenik kapitena Krsmanović je i pored nekoliko ponuda odlučio da ostane u klubu.

- Poznajem dobro novog trenera, radujem se budućoj saradnji. Skoro sve igrače koji su došli znam sa utakmica i to će nam dosta značiti prilikom uklapanja. Radujem se novim izazovima na proleće i nadam se da ćemo napraviti proboj ka gornjem delu tabele - rekao je Dragan Krsmanović, dete Boljevaca. 

Posavac će na proleće izaći sa novim igračim kadrom, uz ostanak par iskusnijih očekuju se dosta bolji rezultati nego u prvom delu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading