Marko Roksić - najbolji golman među igračima, najbolji igrač među golmanima i kralj video igrica! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi "Nižih liga" na Republici spremili smo vam nešto drugačije od onog na šta ste navikli.

Marko Roksić - najbolji golman među igračima, najbolji igrač među golmanima i kralj video igrica! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Najbolji golman među igračima i najbolji igrač među golmanima.

Republika

A uz to i kralj video igrica! Marko Roksić dobro je poznato lice u svetu niželigaškog fudbala, ali i elitnog ranga srpskog futsala, kao i najveće scene kada je "gejming" industrija u pitanju.

Popularni Roksa čuva mrežu FK Strelac iz Mislođina sa kojim se bori za plasman u Beogradsku zonu i trenutno zauzima četvrto mesto u svom rangu takmičenja sa tri boda manje od prvoplasiranog Rušnja, ali isto tako golman je i KMF Palež iz Obrenovca sa kojim igra Prvu futsal ligu Srbije i nalazi se na petom mestu. Uz ova dva „posla“, Marko Roksić uspeo je da napravi ozbiljno ime u svetu video igrica gde je postao reprezentativac u popularnoj simulaciji fudbala koja se nekada zvala „PES“, a sada „eFootball“. Takođe, sa džojstikom u rukama stigao je i do nekih elitnih evropskih klubova poput Rome i Barselone, a u dresu KMF Palež u samom je vrhu liste strelaca Prve futsal lige Srbije sa šest postignutih pogodaka!

Kako je Roksa počeo da se bavi fudbalom, na koji način je uspeo da postigne pogodak preko celog terena, kako je na jednom meču uspeo da pogodi mrežu protivnika, a zatim odbrani penal, koliko je najviše golova dao na utakmici, šta je sve postigao u virtuelnom svetu... Sve ovo, i još puno toga zanimljivog, čeka vas u novoj epizodi "Nižih liga" koju možete pogledati na Youtube kanalu "Republika News".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading