HUMANITARNA AKCIJA, PAKETIĆI ZA SVE: Novogodišnji pokloni stigli u prave ruke - nezaboravno veče priređeno osobama sa smetnjama u razvoju! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2022

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je slavlja i darivanja.

HUMANITARNA AKCIJA, PAKETIĆI ZA SVE: Novogodišnji pokloni stigli u prave ruke - nezaboravno veče priređeno osobama sa smetnjama u razvoju! (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva/Jovana Stojanović

Tradicija je nastavljena i u godini na izmaku.

 

Aleksandar Aca Kovačević, veliki čovek, igračka i trenerska legenda srpskog futsala i po mnogima jedan od najboljih srpskih igrača u istoriji ovog sporta i ove godine nije propustio priliku da organizuje humanitarnu akciju kojoj su dodeljeni novogodišnji paketići osobama sa smetnjama u razvoju.

I ovoga puta, Jovana Stojanović nekadašnja fudbalerka Crvene zvezde i reprezentativka Srbije u fudbalu i futsalu nije propustila priliku da se odazove pozivu Aleksandra Kovačevića i uzme učešće u humanitarnoj akciji, ali se mora istaći da je u godini na izmaku uz nju bio i njen jednoipogodišnji sin Đorđe, kome je već sada "bubamara" omiljena igračka i koji je genetski predodređen da bude sportista i Zvezdaš.

 

Nakon okončanja još jedne u nizu humanitarnih akcija, Jovana je puna emocija izjavila:

- I kao fudbalerka i kao majka i kao čovek, ponosna sam na to da je naš Đorđe svoj prvi novogodišnji paketić dobio upravo iz ruku dragog prijatelja naše familije, gospodina Aleksandra Ace Kovačevića, velikog čoveka, legendarnog igrača malog fudbala, po mnogima najboljega koji je ikada igrao na ovim prostorima, jednoga od najuspešnijih selektora futsal reprezentacije Srbije, humaniste koji iz godine u godinu sa svojim KMF “Mungosi”, svojim saradnicima i prijateljima, brine o osobama sa smetnjama u razvoju.

Nekadašnje vihorno krilo i "jedanaestica" crveno-belog ženskog fudbalskog kolektiva, posebno se zahvalila i Aleksandru Saletu Milenoviću kondicionom treneru i vrsnog fudbalskom i futsal stručnjaku i članu šampionske generacije beogradskog Obilića, kao i vrhunskoj fudbalerki i nekadašnjoj saigračici kako u Crvenoj zvezdi, tako i u reprezentaciji, Tijani Tići Janković koja trenutno sa mnogo uspeha nosi dres moskovskog CSKA.

 

Za kraj Jovana Stojanović je istakla:

- Hvala i svima onima koji su svojim prisustvom ulepšali ovu prelepu manifestaciju, posebno Acinim sinovima, nekadašnjem pomoćnom treneru Zvezdinih prvotimaca Vladimiru Jankoviću, njegovom bratu Igoru, Ljubiši Ljubi Mihajloviću, trenerima Vlaji, Mikiju i stotinama onih koji su danas bili prisutni.

Istovremeno moramo naglasiti da se u ulozi Deda Mraza našao Darko Blagojević, fudbalski doktor i nekadašnji trener ŽFK Crvena zvezda

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading