DRUGI NOVAJLIJA U EKIPI MLADOSTI: Katić je igrač sa velikim iskustvom!

Autor:

Sport

27.12.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo lice u Brezjaku.

DRUGI NOVAJLIJA U EKIPI MLADOSTI: Katić je igrač sa velikim iskustvom!

Foto: Privatna arhiva/Marko Katić

Katić na slici levo

Mladost se već četiri sezone takmiči u Opštinskoj ligi Loznice

Republika

Ove godine su imali odličan start, do sedmog kola su delili prvo mesto sa ekipom Stolice, ali je u drugoj polovini jesenjeg dela došlo do pada forme. Na zimsku pauzu otišli su sa šeste pozicije. Učinak 8-2-5 je mogao biti dosta bolji, ali su rezultati u poslednjih nekoliko mečeva bili ispod očekivanja. 

Uprava kluba želi da se na proleće probije pri samom vrhu tabele, pa je shodno tome krenula sa jačanjem igračkog kadra. Drugo pojačanje dolazi iz Međuopštinske lige Jadar. Marko Katić (31) će dres Prve Iskre za nastavak sezone zameniti dresom Mladosti.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Marko Katić

 

 

Sa već sada bivšim klubom jedan stepenik više u rangu, jesenji deo polusezone završio je na desetoj poziciji sa 14 bodova. Katić je do sada nastupao za Jadar, Cer, Antimon, Rudar. Do sada je već u dva navrata nosio dres Mladosti, ovo mu je treći mandat. Marko je po pitanju transfera za naš portal izjavio:

- Kada sam dobio poziv alfe i omege Mladosti, Živanovića nisam se uopšte dvoumio. Ekipa je mlada sa iskusnim trenerom Čajićem koji je povratnik u srpski fudbal. Ove godine cilj lkuba je afirmacija igrača iz omladinskog pogona, sa promocijom iskusnih pojedinaca kao što sam ja. Koliko sam mogao čuti od predsednika uskoro bi trebalo da potpišu dva igrača iz zonskog ranga. Time bi se stvorio tim koji bi od sledeće sezone bio među favoritima za ulazak u viši rang, što i jeste cilj kluba. 

Prolećni deo prvenstva Mladost otvara na gostovanju ekipi Respekt. U prvom duelu ove sezone u Brezjaku rezultat je bio 4:2 za domaći sastav.

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading