TRANSFER BOMBA: Superligaško pojačanje u Banovcima!

Autor:

Sport

27.12.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Novim Banovcima se sprema strašan tim za proleće.

TRANSFER BOMBA: Superligaško pojačanje u Banovcima!

Foto: Starsport

Đurađ Dobrijević i Igor Vujačić

Omladinac se već osam sezona za redom takmiči u Srpskoj ligi Vojvodina

Republika

U rukovodstvu kluba nisu bili zadovoljni kako je tekao prvi deo sezone, pa je došlo do smene trenera pred kraj jesenjeg dela šampionata. Na klupu tima u Novim Banovcima došao je Nikola Drinčić. Do zimske pauze vodio je četiri meča sa učinkom 2-1-1. 

Pred nekadašnjim bombarderom Partizana je težak posao. Petorica fudbalera su već napustila tim, radi se na pregovorima sa pojačanjima, a danas je ozvaničen i prvi dolazak, i to kakav. Dres Omladinca na proleće nosiće Đurađ Dobrijević (27). 

 

 

Dobrijević je kroz karijeru igrao za Teleoptik, Absdorf, Žarkovo, Budućnost iz Dobanovaca, Klubaru i Loznicu iz koje i dolazi u redove Omladinca. Prve fudbalske korake napravio je u Partizanovoj školi fudbala. Sigurno će predstavljati veliko pojačanje za novi klub koji na proleće želi da se umeša u borbu za sam vrh tabele. Liga je nikad ujednačenija, lider iz Sombora je udaljen samo sedam bodova. 

Prolećni deo prvenstva tim Omladinca otvara na gostovanju ekipi Bečej 1918. Prvi susret u Novim Banovcima završen je pobedom gostujućeg sastava rezultatom 1:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading