HITNO SAOPŠTENJE: Nakon evropskih iskušenja klub se obratio javnosti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.12.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dva istorijska evropska susreta su okončana.

HITNO SAOPŠTENJE: Nakon evropskih iskušenja klub se obratio javnosti!

Foto: FK Miljakovac

Fudbaleri Miljakovca okončali su evropska iskušenja za 2022. godinu. Oni su u okviru "Feniks trofeja" odigrali susrete sa italijanskom Brerom i danskim Skjoldom u kojima su pretrpeli dva poraza, ali i pored navedenog razloga za nezadovoljstvo nema.

 

Nakon susreta sa Brerom iz Milana koji je popularna "Radnička klasa" izgubila rezultatom 3:5, usledio je i poraz od tima iz Kopenhegena sa ubedljivih 0:5, pa će Miljakovac priliku za prvi pozitivni međunarodni susret morati da sačeka narednog proleća kada će sa istim ekipama odmeriti snage na njihovom terenu.

Nakon susreta sa Dancima, rukovodstvo Fudbalskog kluba Miljakovac javnosti se obratilo saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Dragi prijatelji,

FK Miljakovac vam se ovim putem zahvaljuje na nesebičnoj pomoći u organizaciji evropskih utakmica koje su odigrane na stadionu FK Voždovac. Kao klub skromnih logističkih kapaciteta, ali velikog srca, ove poduhvate ne bismo mogli da izvedemo bez vas. Hvala!

 

 

Fudbaleri Miljakovca sada odlaze na zasluženi zimski odmor, a naredna takmičarska iskušenja očekuju ih narednog proleća kada će u prvom susretu Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", odmeriti snage sa ekipom Novog Beograda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading