U IŠČEKIVANJU TRENUTKA ODLUKE: Srbija bije odsudnu bitku na Svetskom prvenstvu - u prestonici nas očekuje zanimljiva fudbalska predstava!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.12.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrojavaju se sati do početka odlučujućeg susreta na ovogodišnjoj svetskoj smotri fudbala.

U IŠČEKIVANJU TRENUTKA ODLUKE: Srbija bije odsudnu bitku na Svetskom prvenstvu - u prestonici nas očekuje zanimljiva fudbalska predstava!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalsku reprezentaciju Srbije danas očekuje odlučujući susret u okviru Svetskog prvenstva u Kataru. Puleni selektora Dragana Stojkovića odigraće meč sa reprezentacijom Švajcarske, a "Orlovima" je trijumf neophodan kako bi obezbedili plasman u osminu finala najvećeg sportskog događaja u 2022. godini.

 

U iščekivanu navedenog meča, ljubitelji fudbala u prestonici imaće priliku da rane poslepodnevne sate takođe posvete fudbalu i isprate zanimljiv prijateljski susret.

Naime, na igralištu Sportskog centra "Partizan-Teleoptik" u Zemunu u prijateljskom susretu snage će odmeriti srpskoligaš Teleoptik i pančevački Železničar.

Ekipa Teleoptika je jesenji deo sezone okončala na visokoj četvrtoj poziciji Srpske lige Beograd. "Optičari" su u 15 odigranih mečeva ostvarili skor od sedam pobeda i po četiri remija i poraza i sa 25 osvojenih bodova tokom predstojećeg proleća konkurisaće za plaman u viši rang srpskog fudbala.

Sa druge strane pančevački Železničar igra svoju istorijsku sezonu. "Dizelka" je prvi deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončala na deobi druge pozicije sa beogradskim "Grafosima" i svi u klubu se nadaju da će na jesen 2023. godine krenuti po prvi put u klupskoj istoriji u pohod na superligaške bodove.

Foto: FK Železničar Pančevo

 

 

Duel između Teleoptika i Železničara iz Pančeva na programu je u petak 2. decembra sa početkom od 13 časova na igralištu Sportskog centra "Partizan-Teleoptik" u Zemunu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading