MORAVA ISKORISTILA SVOJE ŠANSE: Tri boda iz Donje Lokošnice dovoljna za titulu jesenjeg prvaka!

Autor:

Sport

20.11.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pretposlednjem kolu Gradske lige Leskovac ekipa Morave u gostovala je timu Mladosti iz Donje Lokošnice. Gosti su slavili rezultatom 3:1.

MORAVA ISKORISTILA SVOJE ŠANSE: Tri boda iz Donje Lokošnice dovoljna za titulu jesenjeg prvaka!

Foto: FK Morava Gložane

Od samog starta meča lider je krenuo silovito ka golu protivnika kako bi što pre došao do vođstva. 

Republika

Već u 5. minutu dolazi do promene rezultata. Slobodan udarac za goste, loptu namešta Krstić Jasmin i odličnim udarcem savladava golmana Mladosti za 1:0. Rani gol trebao je da znači jako zanimljiv nastavak meča, ali to nije bio slučaj.

Do prvog poluvremena gotovo da nije bilo ozbiljnijih dešavanja. Imali su igrači iz Gložana nešto više loptu u nogama, ali nije bilo promene rezultata.

U pauzi oba trenera vrše po jednu izmenu. U domaćem taboru pored Đorđevića koji je ušao u 37. minutu sada na teren ulazi i Dimitrijević. Trener Golubović u svlačionici je ostavio Kostadinovića, a njegovo mesto uzeo je mladi Jović.

Domaći igrači posle pauze istrčali su nešto ofanzivnije na teren što je rezultiralo sa nekoliko prilika na protivničkoj polovini. Gosti su takođe nastavili sa igrom koja ih krasi tokom cele sezone. 

Posle jedne akcije Mladosti lopta dolazi do protivničkih igrača koji je brzo iznose na polovinu domaćina. Odličan kontra napad na kraju golom potvrđuje Kostadinović u 58. minutu. 

I posle dva gola na meču igralo se otvoreno, nizale su se prilike na obe strane, ali su ovoga puta spretniji u završnici bili domaći igrači. Igrao se 68. minut kada je prepolovljena prednost Morave, strelac prvog pogotka za Mladost bio je mladi Darko Đorđević.

U 78. minutu posle udarca iz ugla ovoga puta Stefan Kostadinović postiže gol za 3:1. Ispostaviće se na kraju da je to i konačan rezultat susreta. Ovom pobedom ekipa Morave kolo pred odlazak na zimsku pauzu okitila se titulom jesenjeg prvaka Gradske lige Leskovac.

Mladost (Donja Lokošnica) - Morava (Gložane) 1:3 (0:1)

Mladost: Ristić, Mladenović, Mišić (od 37' Z. Đorđević), Pešić, Stojanović (od 80' Nikolić), M. Đorđević, M. Dimitrijević, Mičić, S. Aleksić (od 46' Mi. Dimitrijević), M. Aleksić, D. Đorđević.

Morava: Matejić, Krstić, Stamenković, St. Kostadinović, Stojiljković (od 78' Milošević), P. Stojanović, Sa. Kostadinović (od 86' Ilić), Kocić, Živković, Sl. Kostadinović (od 46' Jović), A. Stojanović.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading