JAKO BITAN MEČ U TUREKOVCU: Domaćin pobedom ide u gornji deo tabele!

Autor:

Sport

12.11.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 11. kolu Gradske lige Leksovac ekipa Turekovac dočekuje Rudar u nedelju. Start meča zakazan je za 10 časova.

JAKO BITAN MEČ U TUREKOVCU: Domaćin pobedom ide u gornji deo tabele!

Foto: FK Turekovac

Oba tima nalaze se u donjem delu tabele, tri boda su imperativ. Ulazi se polako u završnicu jesenjeg dela šampionata, pa bi za mirniju zimu bila poželjna što bolja pozicija.

Republika

Sastav iz Turekovca posle dobrog starta sezone upada u krizu rezultata i kreće sa igrama po principu toplo-hladno. Trenutno se sa 14 bodova nalaze na 10. poziciji na tabeli. U poslednjih pet utakmica imaju dve pobede, isto toliko poraza i jednu podelu bodova.

Na domaćem terenu od četiri meča ekipa ima osvojenih devet bodova, jedini put praznih šaka pred svojim navijačima ostali su u duelu sa liderom, ekipom Mladosti. 

Iz Turekovca pred meč sa Rudarom poručuju:

- Idemo na treću uzastopnu pobedu na domaćem terenu, kvaliteniji smo tim ali to moramo da pokažemo i u nedelju na terenu. Nadamo se velikoj podršci naših navijača. U susret sa Rudarom ulazimo bez povređenog Cvetanovića, želimo da upravo zbog njega osvojimo sva tri boda i njemu ih posvetimo.

Ekipa Rudara sa pet bodova manje u odnosu na nedeljnog rivala nalazi se na 11. poziciji. Sastav iz Rudara nalazi se u seriji od četiri meča bez pobede, a od toga su trenutno u nizu od tri poraza. 

Nedeljna utakmica bi u mnogome mogla da odluči o daljem toku prvenstva, sa tri osvojena boda bi uhvatili priključak za ostalim ekipama sa dvocifrenim brojem osvojenih bodova. Poraz bi ekipu ostavio u donji deo tabele.

Rudar van svog terena i dalje ne zna za pobedu, u četiri odigrana meča u gostima imaju samo jedan osvojen bod.

Turekovac - Rudar

Nedelja, 13. novembar od 10 časova

Teren u Turekovcu

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading