Derbi 14. kola Vojvođanske lige – grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

11.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi 14. kola Vojvođanske lige – grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Derbi 14. kola Vojvođanske lige – grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip

Situacija u vrhu tabele vojvođanskog Juga, kolo pred zimsku pauzu, veoma je zanimljiva i jasno je da će se tri ili četiri ekipe do kraja boriti za prvo mesto i prolaz u viši rang. Vodeći Hajduk iz Divoša ima tri poena više od Sloge iz Erdevika, te pet odnosno šest više od Slovena i Indeksa.

Republika

 

U predstojećem 14. kolu može da dođe do promena, a najviše bi profitirao lider. U Rumi će GFK Sloven dočaketi Slogu i, kako stoje stvari, neko od ova dva tima bi mogao da ima mnogo teži posao u nastavku prvenstva. U slučaju pobede bilo koga od ova dva tima, poraženi bi još više izgubio korak za Divošanima, a ako bude nerešno, bio bi to najlošiji scenario jer bi takođe lider, potencijalnom pobedom nad Veternikom, povećao prednost.

Rumljani su veoma loše počeli sezonu, sa tri vezana poraza, ali od tada imaju 10 dobrih mečeva i čak osam pobeda. S druge strane, tim iz Erdevika je posle poraz u Veterniku vezao tri dobre partije i zaradio sedam bodova, pa se oba tima nadaju nastavku uspešnog niza.

U subotu, 12. novembra od 13:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi meč Vojvođanske lige – grupa Jug, između GFK Sloven iz Rume i Sloge iz Erdevika.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading