POBEDNIK DOBIJA SVE: Lavovi gledaju ka vrhu - Hoće li se i protiv Lipara točiti pivo?

Autor:

Sport

11.11.2022

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u Čelarevu i u Liparu sanjaju o plasmanu u viši rang.

POBEDNIK DOBIJA SVE: Lavovi gledaju ka vrhu - Hoće li se i protiv Lipara točiti pivo?

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Čelarevo, mesto koje administrativno pripada opštini Bačka Palanka ima oko 5.500 stanovnika, a predstojećeg vikenda biće centar fudbala kada je Južnobački okrug u pitanju.

 

Ekipe ČSK Pivare i Lipara vodiće veliku borbu nakon koje će samo jedna ekipa moći da se nada borbi za direktnu prohodnost ka Vojvođankoj ligi, dok poraženom, eventualno ostaj nada da kroz baraž susrete dosegne viši rang.

Predstojeći protivnici trenutno zauzimaju treću i četvrtu poziciju na tabeli PFL Sombor sa 29, odnosno 28 bodova i samo pobedom mogu nastaviti poteru za ekipom iz Stapara koja suvereno drži lidersku poziciju u ovom moemntu.

Popularni "Lavovi" su u seriji od šest uzastopnih trijumfa, a prethodnog vikenda su u Baču savladali domaću Tvrđavu rezultatom 2:1. Sa druge strane, Lipar je na svom terenu rezultatom 3:1 bio bolji od somborskog ŽAK-a, što dovodi do zaključka da oba tima u dobrom raspoloženju dočekuju veliki derbi.

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Vlado Karakaš i Dragan Ćulibrk

 

Očekivanja pred predstojeći meč izneli su trener i golman ekipe iz Čelareva.

- Očekuje nas još jedan težak i neizvesan duel kao i svaki do sada. Ekipa Lipra je jedna iskusna i odlična ekipa koja se nalazi odmah ispod nas na tabeli. Za ovaj meč ću imati na raspolaganju sve igrače, opet ćemo nastupiti u dosta mlađem sastavu i nadam se da će momci pokazati na terenu ono što smo uvežbavali na treninzima i verujem da neće biti problema. Mi idemo na pobedu kao i svaki meč, pravo na kiks nemamo - istakao je trener Vlado Karakaš.

Optimizmom zrači i golman Dragan Ćulibrk:

- Ulazimo u ovaj meč spremni i idemo na pobedu. Samim tim što igramo protiv četvrtoplasiranog tima na tabeli očekuje se da će meč biti težak, ali naspram naših ambicija ove sezone mi moramo ući maksimalno posvećeno u svaki meč. Tokom cele nedelje smo radili naporno i ako izađemo i uradimo onako kako šef postavi verujem da možemo da dođemo do pozitivnog ishoda. Nadam se da tri boda ostaju Čelarevu.

Susret između ČSK Pivare i Lipara na programu je u subotu 12. novembra sa početkom od 13 časova na stadionu u Čelarevu.

 

- PFL Sombor, 14. kolo:

Budućnost (Gložan) - Budućnost (Parage)

Rusin (Ruski Krstur) - Polet (Karavukovo)

Soko (Nova Gajdobra) - Crvenka (Crvenka)

Budućnost (Mladenovo) - Borac (Bački Gračac)

Kordun (Kljajićevo) - Borac 46 (Obrovac)

ŽAK (Sombor) - Naša Zvezda (Silbaš)

ČSK Pivara (Čelarevo) - Lipar (Lipar)

Hajduk (Stapar) - Tvrđava (Bač)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading