Derbi meč 14. kolo Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

11.11.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedinstvo (Stara Pazova) – Radnički 1912 (Sombor) (subota, 12. novembar, 13:00).

Derbi meč 14. kolo Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip

Iako u poslednjih nekoliko kola nisu na nivou igara s početka sezone, fudbaleri Radničkog iz Sombora i dalje su vodeći i imaju dva boda više od Jedinstva iz Stare Pazove, tri više od Tekstilca, četiri više od Naftagasa i pet više od Bečeja. Čini se, prema svemu prikazanom, da će ove ekipe odlučivati o vrhu tabele i voditi borbe do kraja.

 

Da li je došlo vreme odluke ili je još rano? Imamo derbi prve dve ekipe koje su do sada pokazale najviše, vodeći Somborci dolaze u Staru Pazovu, a ulog je prvo mesto na tabeli. Posle poraza od Kabela u meču 10. kola, Radnički je odigrao tri meča sa ekipama iz donjeg dela tabele i zaradio pet bodova što je možda znak pada forme, ali su ostali na vrhu jer su Staropazovčani u prošlom kolu doživeli pravu katastrofu na gostovanju u Odžacima kada su poraženi 5:0. Dva boda deli vodeće pa je jasno da je ulog u derbiju vodeća pozicija na tabeli, pa verovatno i „jesenja titula“, ali u derbiju treba biti na vrhunskom nivou i doći do bodova.

U minule dve sezone igrala su ova dva kluba, a još se nije desilo da je pobedio gost. Prošle sezone Radnički je slavio kod kuće 3:2, a Jedinstvo na svom terenu 1:0, dok je sezonu pre toga u Somboru bilo 3:0 za domaćina, a u Staroj Pazovi 1:1.

U subotu, 12. novembra od 13:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi susret Srpske lige – grupa Vojvodina, između Jedinstva iz Stare Pazove i Radničkog 1912 iz Sombora.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading