KO PREKIDA LOŠU SERIJU: Tri boda u Resavici moranje za oba sastava!

Autor:

Sport

12.11.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pretposlednjeg kolu jesenjeg dela prvenstva Zone Zapad ekipa Orlova sastaće se sa timom Župa. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

KO PREKIDA LOŠU SERIJU: Tri boda u Resavici moranje za oba sastava!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Kao što je već poznato, Orlovi iz Jasenova svoje mečeve igraju u Resavici na terenu Rembasa zbog suspenzije svog terena. Nedeljni duelisti nalaze u donjem delu tabele, pa su im bodovi preko potrebni.

Republika

Tim iz Jasenova posle solidnog starta sezone upada u krizu rezultata, sa učinkom 5-1-7 nalaze se na desetoj poziciji na tabeli. Ekipa u poslednjih nekoliko mečeva beleži rezultate ispod očekivanja. Trenutno se nalaze u seriji od četiri meča bez bodova.

Orlovi su od starta sezone bili domaćini sedam puta, od toga su tri puta slavili, jednom podelili bodove i tri puta ostali praznih šaka. Ekipa igra napadački fudbal, daje, ali i prima veliki broj golova. Trenutno su na brojci od 31 datih i 30 primljenih golova u ovoj takmičarskoj godini. Po tom paramteru su peta ekipa u ligi.

U nedelju u Resavicu na megdan Orlovima stiže Župa. Takođe ekipa koja je kao i predstojeći rival u prošloj sezoni bila u gornjem delu tabele, ali ove godine ne pronalaze pravu formu. Sa 14 osvojenih bodova nalaze se na 12. mestu na tabeli.

Tim iz Aleksandrovca igra promenjivo, nikako da igrači uhvate kontinuitet dobrih rezultata. Na nedeljnu utakmicu dolaze posle dva vezana poraza u ligi. Župa van svog terena u sedam mečeva ima osvojenih devet bodova.

Iz Jasenova pred ovaj meč poručuju:

- Derbi duel možda i dva najveća neprijatna iznenađenja Zone zapad u jesenjem delu. Očekivalo se više od obe ekipe u dosadašnjem delu prvenstva, ali se kockice nisu posložile, ipak ovakve utakmice mogu da preokrenu celu sezonu jednog ili drugog tima. Oba sastava ulaze oslabljena u nedelju, Orlovi hendikepirani i time što ne mogu svoje mečeve da igraju u Jasenovu. Stanje na tabeli je takvo da se ni jedna ekipa neće zadovoljiti bodom, tako da nas očekuje ofanzivan fudbal od samog starta utakmice.

Orlovi (Jasenovo) - Župa (Aleksandrovac)

Nedelja, 13. novembar od 13 časova

Stadion Rembasa u Resavici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading