MLADOST BEZ PORAZA NA DOMAĆEM TERENU: Morava pred teškim ispitom!

Autor:

Sport

17.11.2022

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pretposlednjem kolu Gradske lige Leskovac ekipa Morave gostuje ekipi Mladosti u Donjoj Lokošnici. Utakmica se igra u subotu od 13 časova.

MLADOST BEZ PORAZA NA DOMAĆEM TERENU: Morava pred teškim ispitom!

Foto: FK Mladost Donja Lokošnica

Morava protiv ekipe Mladosti traži novu pobedu za korak bliže tituli jesenjeg prvaka Gradske lige Leskovac.

Republika
 

Mladost u ovoj sezoni kao i u prošloj igra promenjivo. Ne beleže dobre rezultate u kontinuitetu. Trenutno se nalaze na deobi devete pozicije sa 16 bodova. Na domaćem terenu ekipa u šest odigranih mečeva ne zna za poraz. Četiri puta osvojili su ceo plen, dok su dva puta morali da se zadovolje podelom bodova sa protivnikom.

Tim iz Donje Lokošnice igra uvek na gol više, nadigrava se sa svakim rivalom na terenu. To se može potvrditi i po broju golova na njihovim mečevima. Trenutno se nalaze na gol razlici plus dva (24:22).

Predsednik Mladosti Boban Živković pred meč sa liderom poručio je:

- Nalazimo se u odličnoj formi, želimo da se u ova dva kola do zimske pauze što više približimo samom vrhu tabele. Dobro poznajemo protivnika i nadamo se da ćemo upisati novi trijumf na domaćem terenu. U meč ulazimo u najjačem sastavu i nadam se da će Mlađan Đorđević nastaviti svoj golgeterski niz i protiv lidera na tabeli.

 

 

U subotu na terenu nasuprot igrača Mladosti naći će se sastav Morave. Trenutni lider na tabeli sa skorom 8-2-1 i 26 bodova beži prvim pratiocima svega tri boda. Sastav iz Gložana na svom terenu u pet mečeva ima isto toliko pobeda, ali na gostovanjima situacija je drugačija.

Van svog terena odigrali su šest mečeva i uspeli su da osvoje samo 11 bodova. Trenutno su u seriji od dva meča bez pobede na gostovanjima. Morava igra mečeve sa malo golova što pokazuje i statistika. Imaju najbolju odbranu u ligi koja je kapitulirala samo osam puta od starta prvenstva.

Prošle sezone u duelima ova dva rivala slavili su domaći sastavi. Mladost je na svom terenu bila bolja rezultatom 1:0. U Gložanu rezultat je bio 3:0 za domaći tim.

Mladost (Donja Lokošnica) - Morava (Gložane)

Subota, 19. novembar od 13 časova

Teren Mladosti

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading