DIREKTAN DUEL ZA BOLJI PLASMAN: Ko će pred zimsku pauzu da zasedne na četvrtu poziciju?!

Autor:

Sport

17.11.2022

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog vikenda na programu je poslednje kolo pred zimsku pauzu u Opštinskoj ligi Jagodina. Omladinac dočekuje ekipu Dražimirovca u subotu od 13 časova.

DIREKTAN DUEL ZA BOLJI PLASMAN: Ko će pred zimsku pauzu da zasedne na četvrtu poziciju?!

Foto: FK Omladinac Bunar

U poslednjem kolu na programu su dva derbi meča. Bratsvo i Mladi Radnik odlučivaće ko će biti jesenji šampion u direktnom duelu. Dok će Omladinac i Dražimirovac igrati za četrtu poziciju na tabeli. 

Republika
 

Ekipa iz Bunara posle promenjivog starta sezone uhvatila je pravi ritam i trenutno se nalazi u odličnoj formi. Sa učinkom 7-2-2 nalaze se na petom mestu na tabeli. Ekipa u poslednjih pet mečeva ima osvojenih 13 bodova. 

Sastav Omladinca po broju datih golova nalazi se ubedljivo na prvom mestu, čak 59 puta su tresli mrežu protivnika. Sa centra su zbog primljenog gola polazili u 18 slučajeva. Na domačem terenu posle poraza u drugom kolu vezali su četiri meča bez da protivnik odnese ceo plen iz Bunara.

Iz domaćeg tabora pred subotnji meč poručuju:

- Veoma bitna utakmica za nas, pobedom bi napravili odličnu uvertiru pred prolećne borbe za sam vrh tabele. Naš cilj u ovoj sezoni je da se posle mnogo godina vratimo u viši rang i to ćemo probati da ostvarimo. Nalazimo se u odličnoj formi i nadamo se da ćemo na proleće biti još jači na igračkom planu.

U subotu na megdan Omladincu stiže ekipa Dražimirovca. Jedan bod više na tabeli i jedna pozicija bolji plasman u odnosu na subotnjeg rivala. Tim igra jako tvrde mečeve, sa malim brojem golova, što pokazuje i statistika. Njihov golman svladan je 16 puta u ovoj sezoni, dok su protivničku mrežu pogađali 23 puta.

Ekipa igra jako dobro, od starta sezone vezala je deset mečeva bez poraza. Prvi i jedini poraz u sezoni doživeli su u 11. kolu protiv Bratstva rezultatom 4:0. 

U međusobnim duelima prošle sezone Omladinac je slavio u oba meča. Na domaćem terenu rezultatom 4:1 i u gostima sa 3:0.

Omladinac (Bunar) - Dražimirovac

Subota, 19. novembar od 13 časova

Stadion Omaldinca

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading