KO ĆE OSVOJITI PREKOPOTREBNE BODOVE: Budućnost očekuje da uz podršku navijača upiše novu pobedu!

Autor:

Sport

17.11.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Područne lige Subotica ekipa Budućnosti ugostiće Jedinstvo. Susret se igra u nedelju od 13 časova.

KO ĆE OSVOJITI PREKOPOTREBNE BODOVE: Budućnost očekuje da uz podršku navijača upiše novu pobedu!

Foto: FK Budućnost Savino Selo

Duel dve ekipe koje se nalaze u donjem delu tabele i koje će u nedeljni meč ući sa željom da u što boljem raspoloženju odu na zimsku pauzu.

Republika

Budućnost u ovoj sezoni i dalje traži pravu formu. Učinak 1-4-9 dovoljan je za sedam bodova i 14. mesto na tabeli. Prvu pobedu u sezoni ostvarili su u 13. kolu kada je pobeđena ekipa Tornjoša na domaćem terenu rezultatom 5:1. 

Igrači tima iz Savinog Sela gotovo na svakom meču postignu gol, ali bodove jako teško osvajaju. Mrežu protivnika tresli su 19 puta, ali svoj gol nisu uspeli da sačuvaju čak u 44 slučaja. 

Može se reći da ekipa igra nešto bolje na svom stadionu pa će duel sa Jedinstvom koji je samo dve pozicije bolje plasiraniji tim biti odlična prilika za nove bodove.

Pred nedeljni meč iz domaćeg tabora poručuju: 

- Momci žele da pobede. Žele da se raduju zajedno sa ljudima na tribinama, da jesen završe pobedom, koja će dati nadu u bolje rezultate u drugom delu sezone. Pozivamo sve navijače da dođu na stadion i podrže momke, da na kraju svi zajedno zapevamo čuvene hitove Nervoznog Poštara! U tim se vraća mladi Radević koji je spreman da svojim napadačkim potencijalom donese slavlje svom timu.

U nedelju u Savinom Selu sa druge strane centra nalaziće se igrači Jedinstva. Tim iz Srpskog Krstura sa 13 bodova zauzima 12. poziciju na tabeli. Ekipa igra promenjivo od starta sezone po principu toplo-hladno, nikako da se napravi serija dobrih rezultata. U poslednjih pet mečeva imaju tri poraza i dve pobede. Na megdan ekipi Budućnosti dolaze posle pobede u prošlom kolu, savladana je ekipa Sloge rezultatom 5:1.

Novajlija u ligi ima petu najlošiju odbranu u ligi sa 39 primljenih golova. Njihovi igrači loptu u gol protivnika ugurali su 24 puta. Jedinstvo u šest odigranih susreta van svog terena ima samo jednu pobedu, a pet puta su kući išli praznih šaka.

Budućnost (Savino Selo) - Jedinstvo (Srpski Krustur)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren u Savinom Selu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading