LIDER STIŽE U KOČANE: Radnički spreman da pomrsi račune Zemljoradniku!

Autor:

Sport

17.11.2022

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu pred odlazak na zimsku pauzu u Nišavskoj okružnoj ligi lider stiže u Kočane. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

LIDER STIŽE U KOČANE: Radnički spreman da pomrsi račune Zemljoradniku!

Foto: FK Radnički Kočane

Lider na tabeli ekipa Zemljoradnika sa četiri boda više u odnosu na prvog pratioca u prošlom kolu osigrala je titulu jesenjeg šampiona pred odlazak na pauzu. 

Republika
 

Da ekipa nije vezala tri poraza na startu prvenstva tim iz Kočana bi sada sigurno bio u samom vrhu tabele. Ovako sa učinkom 7-2-4 nalaze se na šestoj poziciji na tabeli sa 23 boda. 

Ekipa na domaćem terenu igra jako dobro, nalazi se u seriji od tri pobede pred svojim navijačima. U poslednjih pet utakmica tri puta su slavili i po jednom upisali poraz i podelu bodova. Igrači iz Kočana igraju čvste mečeve, sa malim brojem golova.

Pred dolazak lidera u nedelju poručuju: 

- Pred nama je vrlo važan meč, jer bi pobedom nad Zemljoradnikom još uvek imali neke šanse ka ostvarenju cilja. Želimo da se na proleće umešamo u borbu za sam vrh tabele. Za gostujuću ekipu nedeljni meč će verovatno biti najteži ispit do sada van njihovog terena.

Tim iz Balajanca je u sezoni 2022/2023 za sada najviše pokazao u Nišavskoj okružnoj ligi. Gotovo po svim paramterima su lideri. Deset pobeda, dva nerešena rezultata i jedan poraz zaslužni su za prvo mesto na tabeli. 

Pored bodovne prve pozicije takođe su prvi i po broju datih golova, čak 57 puta tresli su mrežu protivnika. Sa druge strane njihov golman je od svih ostalih u ligi najmanje puta bio savladan, 16 puta je lopta završavala u njegovom golu.

Jedini poraz u ligi Zemljoradnik je upisao upravo na gostovanju, Baličevac je na svom terenu minimalnim rezultatom uspeo da uzme sklap lideru.

Prošle sezone u mečevima ova dva tima oba puta je slavio Radnički. Na svom terenu rezultatom 1:0, i u gostima sva tri boda odneo je posle pobede od 2:0.

Radnički (Kočane) - Zemljoradnik (Balajnac)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren u Kočanu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading