DERBI ZA KRAJ POLUSEZONE: Hajduk jesenju titulu overava pobedom u Liparu!

Autor:

Sport

17.11.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Područne lige Sombor ekipa Hajduka gostuje Liparu. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

DERBI ZA KRAJ POLUSEZONE: Hajduk jesenju titulu overava pobedom u Liparu!

Foto: FK Hajduk Stapar

Vreme je da se sazna ko će biti jesenji šampion PFL-a Sombor. Hajduk stiže na megdan Liparu.

Republika
 

Domaćin nedeljnog susreta posle odličnog prvog dela polusezone, posustao je u drugom delu pa se trenutno sa učinkom 10-1-3 nalazi na trećoj poziciji na tabeli. Ekipa Lipara igra čvrsto sa malim brojem golova što pokazuje i statistika datih i primljenih golova (31:20).

U Liparu pred svojim navijačima u šest mečeva imaju četiri pobede i dva poraza. Na gostovanjima tim igra dosta bolje. U nedelju će igrači verovatno biti pred najvećim ispitom u ovoj sezoni, stiže ekipa koja ne zna za poraz u ligi.

Hajduk trenutno drži prvo mesto na tabeli sa skorom 11-3-0. Dva boda više u odnosu na prvog pratioca je svakako odlična pozicija pred nedeljni meč. I po drugim paramterima sastav iz Stapara je među najboljima u ligi. Loptu u gol protivnika ubacili su 44 puta, a njihov golman je do sada savladan šest puta. 

Činjenica koja ide u korist Liparu jeste da je Hajduk sva tri nerešena rezultata upisao van svog terena. 

Iz Stapara pred derbi meč u nedelju poručuju: 

- Pred nama je poslednje kolo ove jeseni,očekuje nas teško gostovanje trećeplasiranom Liparu. O protivniku ne treba previše trošiti reči, izuzetno neugodna i iskusna ekipa koja igra lep fudbal. Respektujemo protivnika, ali i mi znamo ko smo, šta smo i čije boje branimo. Naravno kao i svaku utakmicu idemo da se nadigravamo i donesemo 3 boda u Stapar, da ovu uspešnu sezonu privedemo kako dolikuje i da slavimo jesenju titulu! U nedelju našim momcima je potrebna bezuslovna i ogromna podrška navijača,kao što je i do sad bila!

U međuosobnim mečevima prošle sezone Lipar je slavio na svom terenu 4:1, na proleće u Staparu rezultat je bio 1:1.

Lipar - Hajduk (Stapar)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren u Liparu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading