IZ KECA U DVOJKU: ČSK uspeo da preokrene na gostovanju ekipi ŽAK! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

17.10.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U desetom kolu Područne lige Sombor ekipa ČSK gostovala je ekipi ŽAK. Meč je završen pobedom gostujućeg sastava od 3:1.

IZ KECA U DVOJKU: ČSK uspeo da preokrene na gostovanju ekipi ŽAK! (FOTO GALERIJA)

Foto: ČSK Čelarevo

Obe ekipe su smušeno ušle u meč. ŽAK je držao loptu kao iskusniji tim, ali ubrzo ekipa gostiju prelazi u potpunu inicijativu.

 

ČSK je imao prvu ozbiljniju priliku preko Zagorčića koji je pogodio okvir gola. Bilo je posle toga prilika na obe strane.

Prvi mrežu na ovom meču zatresli su domaći igrači. Igrao se 36. minut kada je Nemanja Sazdanić savladao Tankosića za 1:0. Posle dosta prilika pred golom domaćina, gosti golom dodatno unose nesigurnost u redove momaka iz Čelareva.

Na poluvremenu trener Karakaš je posredio misli igrača što se videlo već na startu drugog dela igre. 48. minut je vreme kada je Vulević uspeo da donese svom timu izjednačenje. Rastrčali su se igrači obe ekipe po celom terenu posle drugog gola na meču. Kada je publika na stadionu ŽAK mislila da će se meč završiti podelom bodova krenula su strašna šest minuta za goste. Nemet šalje sjajnu loptu do koje stiže Zagorčić koji u 87. minutu pogađa za prvo vođstvo svog tima. Konačnih 3:1 postavlja Perunović na asistenciju rezerviste Glišića u poslednjim trenucima meča.

Posle meča trener gostiju imao je dosta toga da kaže: 

- I pored toga što smo utakmicu otvorili onako kako nismo očekivali, pristup je bio loš, napravljene su određene promene na poluvremenu što se tiče taktike koje su dale rezultat. Nekim stvarima mogu biti zadovoljan, jer smo par igrača ubacili u igru prvi put i oni su se snašli na najbolji mogući način. Imali smo zaostatak, ali po ko zna koji put igrači su se izdigli i preokrenuli rezultat u finišu. Mojim momcima čestitam na pobedi i na borbi koju su pokazali u finišu, ali taj segment moramo preneti na ceo meč. Domaćinu hvala na gostoprimstvu i želimo im sve najbolje u nastavku takmičenja.

Pored njega jedan igrač gostujuće ekipe dao je svoj komentar na meč sa ekipom ŽAK.

- Očekivano teška i gusta utakmica sa ne toliko prilika, naravno naša ekipa je dosta spremnija i upornija to pokazuje i sam rezultat, počeli smo prvo poluvreme dosta slabije međutim na pauzi je došlo do par promena i šefova zamisao je ispala odlična što je dovelo do rezultata 1-3 u našu korist, ponosan sam na igrače dali su sve od sebe igrali smo timski i zasluženo pobedili utakmicu i odneli tri boda kući - izjavio je štoper gostujuće ekipe Nikola Panić.

ŽAK - ČSK Pivara 1:3 (1:0)

ŽAK: Kozlina, Dabić, Jovanović, Sazdanić, Basarić (od 53' Vujnović), Stevanović, Opačić, Grbić (od 90'+3' Mihaljev), Vulin (od 74' Krstić), Mileković, Macanović.

ČSK Pivara: Tankosić, Ileš (od 46' Gajdobranski), Panić, vulević, Sikirić, M. Ileš (od 72' Glišić), Perunović (od 90'+3' Semartonski), Siljanovski, Šoven, Zagorčić (od 90' Todorić), Nemet (od 90'+3' Mitrović).

 

- PFL Sombor, 10. kolo:

Budućnost (Gložan) - Crvenka (Crvenka) 2:1

Polet (Karavukovo) - Borac (Bački Gračac) 2:0

Budućnost (Parage) - Borac 46 (Obrovac) 4:0

Rusin (Ruski Krstur) - Naša Zvezda (Silbaš) 3:2

Soko (Nova Gajdobra) - Lipar (Lipar) - 19. oktobra

Budućnost (Mladenovo) - Tvrđava (Bač) 3:1

Kordun (Kljajićevo) - Hajduk (Stapar) 0:2

ŽAK (Sombor) - ČSK Pivara (Čelarevo) 1:3

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading