DUEL RANJENIH EKIPA: U Kupce stiže Sloga iz Despotovca!

Autor:

Sport

03.11.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 13. kola Zone zapad u Kupcima se igra meč između domaćina Majdeva i Sloge iz Despotovca. Početka susreta zakazan je za nedelju od 13:30.

DUEL RANJENIH EKIPA: U Kupce stiže Sloga iz Despotovca!

Foto: FK Majdevo-Kupci

U Kupcima će se u nedelju igrati meč dve ranjene ekipe. Timovi koji su u prošlom kolu doživeli poraze.

Republika
 

 

Sastav Majdeva se trenutno sa 20 bodova nalazi na šestoj poziciji na tabeli. Poslednjih pet mečeva tim igra dosta dobro, od maksimalnih 15 bodova svom bodovnom saldu dodali su 10. 

Na terenu u Kupcima od starta sezone imaju polovičan učinak. Dve pobede, isto toliko poraza i jedna podela bodova. U dvanaest odigranih mečeva mrežu protivnika tresli su 24 puta, ali je i njihov golman imao dosta posla. Loptu iz svoje mreže vadio je 23 puta.

U nedelju na megdan Majdevu stiže ekipa Sloge. Sastav iz Despotovca se nalazi u donjem delu tabele sa 13 bodova. Dvanaesta pozicija i učinak 4-1-7 svakako ne zadovoljavali aptetite igrača i navijača. Forma u poslednjih pet mečeva je 1-1-3. 

Na gostovanjima Sloga je od starta sezone uspela da upiše dve pobede i tri poraza. U koloni golova takođe se vidi jedan od razloga lošijih rezultata u ovoj sezoni. Igrači tima iz Despotovca golmane protivnika savladali su 16 puta. Skoro duplo više, tačnije 28 puta je lopta završila iza leđa njihovog golmana.

U međusobnim duelima prošle sezone oba puta je slavila ekipa Majdeva. Na svom terenu minimalnim rezultatom 1:0. U gostima je pobeda bila ubedljivija, sastav iz Despotovca savladan je rezultatom 3:1.

Majdevo Kupci - Sloga (Despotovac)

Nedelja od 13:30

Teren u Kupcima

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading