MORAVA SLAVILA U JASENOVU: Domaćin igru nije pretvorio u gol!

Autor:

Sport

17.10.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U desetom kolu zone zapad u Orlovom Gnezdu došla je ekipa Morave. Put Ćuprije idu sva tri boda, gosti su slavili rezultatom 3:0.

MORAVA SLAVILA U JASENOVU: Domaćin igru nije pretvorio u gol!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Još se igrači nisu propisno zagrejali već je pao prvi gol. Dragan Martić pokazao je na belu tačku. Precizan sa kreča za goste bio je Predrag Dželatović za rano vođstvo Morave.

 

Ukoliko je i ekipa Orlova imala neki plan za ovaj meč, rani gol je sve poremetio. Ipak ekipa Orlova stegla je svoje redove i uspela da zapreti golu Pujkića.

Igrao se 10. minut kada je kapiten domaćih Branković zatresao prečku. Nekoliko minuta kasnije u sjajnoj prilici našao se i Mićunović ali se rezultat nije menjao. 

Vredno pomena u prvom delu igre jesu četiri žuta kartona. Tri na strani domaćina i jedan na strani gostujućeg sastava.

U drugom delu igre Orlovi su i u drugom delu držali loptu u svom posedu, ali nije bilo završnog udarca ka golu protivnika. U 56. minutu viđen je najlepši momenat na meču. Maestalni udarac Mihajla Mitakovića iz slobodnog udarca za dupliranje prednosti ekipe Morave. Pokušao je trener domaćih izmenama da promeni nešto u igri, ali je nula ostala pored imena domaćeg tima. Gosti u 85. minutu postavljaju konačan rezultat meča na 3:0.

Orlovi su pružili odličan otpor ekipi Morave, iako to rezultat možda ne govori. Domaćem timu je falila završnica na ovom meču.

Orlovi - Morava 0:3 (0:1)

Orlovi: Kodić, Marković, Maletić, Aćimović, Branković, Mićunović (od 33' Vidojević), Knežević (od 67' Lazarević), Dramićanin (od 46' Stanić), Mijaličić, Stojanović, Džolić (od 67' Dašić).

Morava: Pujkić, Stanković, M. Todorović, Stanković, Panić (od 80' Mladenović), Đurić (od 46' Bogojević), U. Đorđević, Đurđević (od 86' Drljača), Cvijović, Mitaković (od 86' D. Đorđević), Dželatović (od 86' M. Todorović)

- Zona Zapad, 10. kolo:

OFK Lugomir (Rakitovo) - Župa (Aleksandrovac) 0:5

Jedinstvo (Mijatovac) - Vinogradar (Zleginje) 0:4

Kušiljevo (Kušiljevo) - Rembas (Resavica) 0:4

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Majdevo-Kupci (Majdevo) 0:2

Orlovi (Jasenovo) - Morava 1918 (Ćuprija) 0:3

Blagotin (Poljna) - Juhor (Obrež) 3:0

Sloga (Despotovac) - Levač (Rekovac) 0:2

Trstenik PPT (Trstenik) - Mladi borac (Sedlare) 2:1

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading