JEDANAEST GOLOVA: Rembas i Orlovi igrali na gol više!

Autor:

Sport

31.10.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Zone zapad ekipa Orlova na terenu Rembasa je dočekala Rembas. Zvuči zbunjujuće, ali usled suspenzije Orlovog Gnezda tim iz Jasenova domaće utakmice igra u Resavici. Rezultat na kraju glasio je 7:4 za goste.

JEDANAEST GOLOVA: Rembas i Orlovi igrali na gol više!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

FK Orlovi Jasenovo

Duel dve ekipe koje su od starta sezone golgeterski raspoložene što nam je pokazao i ovaj meč.

Republika

 

Orlovi nešto bolje ulaze u meč od protivnika i to im donosi vođstvo u 27. minutu. Strelac je bio mladi Janko Dramićanin.

Prednost sastava iz Jasenova kao da je probudio Rembas.Četiri minuta kasnije od primljenog gola gosti dolaze do izjednačenja. Vladimir Ljubisavljević savladao je Dinića za 1:1. 

Nedugo zatim Rembas dolazi do potpunog preokreta i po prvi put vodi na meču. Dušan Đorđević je u 38. minutu postavio rezultat na 2:1.

U drugom delu igre viđena su čak osam gola. Prilike su se nizale na obe strane i mreže su se tresle na u proseku na svakih šest minuta.

Treneri obe ekipe su posle pauze uveli i igrače sa klupe. U domaćem sastavu u svlačionici su ostali golman Dinić i igrač Aćimović, dok su u igru ušli čuvar mreže Kodić i Ivošević. Kod Rembasa priliku dobija Igor Đorđević, a igru napušta njegov prezimenjak Dušan.

Igrao se 53. minut kada je mladi Andrija Miloradović povisio rezultat na 3:1. Sedam minuta kasnije Veljko Milošević postiže gol za 4:1.

Orlovi u sledećem napadu smanjuju na 4:2 preko Mićunovića. Rembas opet trese mrežu ovoga puta Kodića, svoj drugi gol na meču postiže Milošević.

U 76. minutu drugi put u strelce se upisuje Ljubisavljević i to je 6:2. Sledeći gol viđen je opet u mreži Orlova. Obradović Nikola za 7:2. 

Do kraja meča viđena su dva gola u mrežu Huskića. Milo Mićunović u razmaku od četiri minuta dva puta trese mrežu i overava svoj het-trik. Konačan rezultat meča na kraju glasio je 7:4 u korist Rembasa.

Ovom pobedom sastav iz Resavice zadržao je lidersku poziciju sa dva boda prednosti u odnosu na Moravu. Orlovi ostaju na sredini tabele, ali su spali sa osmog na deseto mesto.

Orlovi (Jasenovo) - Rembas (Resavica) 4:7 (1:2)

Orlovi: Dinić (od 46' Kodić), Marković, Stanić, Aćimović (od 46' Ivošević), Dašić, Branković, Mićunović, Dramićanin, Lazarević, Knežević, Vidojević.

Rembas: Huskić, Dimitrijević, Nešić, Milošević, Bogdanović, D. Đorđević (od 46' I. Đorđević), Marković, Ljubisavljević, Nikolić, Obradović, Miloradović.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading