PUČE PETARDA U ČELAREVU: Gosti mogli da prime barem još toliko golova! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

09.10.2022

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U devetom kolu Područne lige Sombor u Čelarevu gostovala je ekipa Korduna. Meč je završen ubedljivom pobedom domaćina rezultatom 5:0.

PUČE PETARDA U ČELAREVU: Gosti mogli da prime barem još toliko golova! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Čelarevo

Od samog starta meča ČSK je diktirao tempo igre. Bilo je pitanje vremena kada će kapitulirati golman Miščević. Prvi put loptu iz mreže golman gostiju vadio je u 14. minutu. Ileš Marko najbolji pojedinac na meču postigao je svoj prvi pogodak. Pet minuta kasnije isti igrač u dva minuta gotovo da rešava meč. Prvo je u 19. minutu duplirao prednost svog tima, da bi minut kasnije kompletirao het-trik.

Trener gostiju u 35. minutu vrši prvu i jedinu dostupnu izmenu. Ulazi sa klupe Majstorović a na klupu se seli Popović. Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata. Vlado Karakaš je na startu drugog poluvremena izvršio čak četiri izmene. Stanje na terenu se nije promenilo, nizale su se prilike pred golom Korduna. Golman gostiju je u nekoliko prilika bio i junak svog tima, rešavao je duele 1 na 1 u svoju korist.

ČSK Pivara (Čelarevo) - Kordun (Kljaljićevo) 5:0 (3:0)

ČSK Pivara: Tankosić (od 46' Ćulibrk), Sikirić, Panić, Pravilović (od 46' Gajdobranski), M. Ileš (od 59' Ni. Zagorčić), Cicmil (od 46' Lakić), Perunović (od 46' D. Ileš), Sijanovski, Šoven, Ne. Zagorčić, Nemet.

Kordun: Miščević, Pavlović, Prodanović, Nenadić, Samopjan, Dmitrović, Anitić, Vila, Ilić, Stojanović, Popović (od 36' Majstorović).

Da je ovo njegov meč Ileš je pokazao u 55. minutu kada je postigao timski, a i svoj četvrti gol. Pet minuta od četvrtog gola zamenjen je uz ovacije domaće publike. Konačan rezultat meča postavlja napadač domaćih Nebojša Zagorčić u 73. minutu. Posle odličnog meča svoje ekipe trener Karakaš izjavio je sledeće:

Republika

Foto: FK ČSK Čelarevo

Izjave nakon utakmice

- Prikazali smo jednu odličnu igru i bili bolji kroz ceo tok meča. Konačno je realizacija većeg broja igrača bila na boljem nivou nego do sada. Ono što me više raduje jeste način igre da ono što radimo na treninzima počinjemo da sve više prikazujemo na utakmici.

- Utakmica je protekla onako kako smo se nadali, postigli smo gol na vreme i odmah je moglo lakše da se diše. Ovakva ubedljiva pobeda nam je trebala za podizanje samopouzdanja pošto je ispred nas ni malo naivan raspored u kojem ćemo dati sve od sebe da nastavimo pobednički niz - izjavio je posle meča bek domaće ekipe Dušan Sikirić.

Republika

Foto: ČSK Čelarevo

 

Ovom pobedom ekipa iz Čelareva napredovala je za jedno mesto na tabeli i sada je na četvrtom mestu sa samo četiri boda manje od lidera. Kordun je usled pobede Tvrđave posle ovog kola fenjeraš na tabeli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading