TRKA ZA LIDEROM SE NASTAVLJA: Gorobilje ispraćeno iz Bajine Bašte sa četiri gola u mreži!

Autor:

Sport

03.10.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 7. Kolu Zlatiborske okružne lige ekipa Višesave je na svom terenu ugostila Gorobilje. Meč je završen pobedom domaćina, rezultatom 4:0.

TRKA ZA LIDEROM SE NASTAVLJA: Gorobilje ispraćeno iz Bajine Bašte sa četiri gola u mreži!

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

Do ovog susreta,Višesava je delila treće mesto na tabeli sa ekipom Bakionica, dok je Gorobilje držalo desetu poziciju sa osam bodova.

 

Od samog starta meča lopta je bila u posedu domaćina, poslednja linija Višesave je izašla dosta visoko što je stvaralo prilike za kontra napade gostiju. Za prvi gol na meču čekalo se do 38. minuta. Bojan Manigoda je opravdano dosudio kazneni udarac sa 11 metara za domaći tim. Precizan sa bele tačke bio je Igor Ivanović za 1:0. To je i rezultat prvog dela igre.

Centralna figura drugog poluvremena bio je igrač domaćih David Janković. Samo dva minuta od nastavka drugog dela igre Janković duplira prednost na 2:0. Odmah u sledećem napadu domaćih isti igrač povećava na 3:0. Tačku na meč i konačnih 4:0 svojim het-trikom overava Janković u 63. minutu. Do kraja meča nije bilo promene rezultata.

Izuzetno zadovoljan izdanjem svoje ekipe je bio David Janković, koji je i igrač utakmice.

Znali smo da nas očekuje težak meč ali posle prošle utakmice želeli smo da na našem terenu potvrdimo tu pobedu. Lepo smo otvorili meč, naša ekipa je igrala timski što je dovelo do gola Ivanovića s bele tačke. Ni malo lako vreme za igru, ali smo u drugom poluvremenu spustili loptu, igrali mirnije, strpljivije i nagrada je došla. Iskoristili smo jos 3 sanše i priveli utakmicu kraju, sve u svemu jedna dobra utakmica za našu ekipu, borimo se za sam vrh tabele i idemo na sledeći meč sa istim ciljem, pobedom - rekao je Janković.

Ovom pobedom Višesava zadržala se na trećem mestu na tabeli sa samo dva boda zaostatka u odnosu na lidera. Gorobilje su pale na 11. poziciju na tabeli. U sledećem kolu, sastav iz Bajine Bašte očekuje teško gostovanje ekipi Rampe, dok u Gorobilje dolazi tim Kotormana sa Mokre Gore.

Višesava - Gorobilje 4:0 (1:0)

Višesava: Aćimović, Jovanović (od 52' Jugović), Marković, Vuković, Petković, Mitrović, Janković (od 65' M. Simić), Andrić, J. Simić, Ivanović, Petrović.

Gorobilje: Ignjević, Rakić, Mijailović, Filipović, Diković, Marjanović, Stevanović, Marković (od 71' Radić), Kalem (od 62' Nikolić), Sretenović, Diković (od 86' Obrenović).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading