LUDNICA U DRUGOJ LIGI KRUŠEVCA: Četiri ekipe dele prvo mesto na tabeli!

Autor:

Sport

03.10.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 5. kolu Druge Gradske lige Kruševca sastale su se dve ekipe iz gornjeg dela tabele. Grkljane su na svom stadionu dočekale ekipu pod imenom Dvorane. Meč je završen pobedom domaćeg sastava rezultatom 3:1.

LUDNICA U DRUGOJ LIGI KRUŠEVCA: Četiri ekipe dele prvo mesto na tabeli!

Foto: Privatna arhiva

FK Grkljane

Sastav trenera Ivana Aksentijevića odigrao je od prvog do poslednjeg minuta perfektan meč. Od samog starta domaći su krenuli sa napadima ka golu Krstića. U 15. minutu je došlo do gužve na terenu, a sudija je reagovao sa dva žuta kartona. Požuteo je golman domaćih Arsenijević i napadač gostiju Ćosić.

 

Igrao se 28. minut kada je golman gostiju prvi put kapitulirao, strelac za vođstvo Grkljana bio je Lazar Lučić. Do pauze između dva poluvremena je bilo par prilika ali su mreže mirovale.

U drugom poluvremenu videli smo dva gola u svega dva minuta. Prvo je rezervista Milanović u 71. postigao gol za 1:1. Odmah u sledećem napadu Živković postiže gol i vraća prednost domaćem sastavu. Da tri boda ostanu na domaćem terenu pobrinuo se Marko Arsenijević u 90. minutu za konačnih 3:1.

Rezultati mečeva petog gola doveli su do toga da čak četiri ekipa drži prvo mesto sa po 10 bodova. Pored današnjih duelista po 10 bodova imaju Polet i ekipa Šanac koja ima i meč manje u odnosu na ostale liderske timove.

Grkljane - Dvorane 3:1 (1:0)

Grkljane: N. Arsenijević, Erić (od 55' Todorović), Aćimović, Nikolić, Tomić, Repanović (od 85' Petrović), Ma. Arsenijević, J. Erić, Lučić, Živković (od 75' D. Aksentijević (od 85' Ml. Arsenijević), Vidojević.

Dvorane: Krstić, Agatonović, Milutinović (od 80' Vesković), Arsenijević (od 46' Milanović), Babić, Ralić, Marković, Ćosić, Todorović, Janković, Obradović (od 78' Gajić)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading