SLOBODA SILNA PROTIV SLOGE: Domaćinu važna tri boda za juriš na prvu poziciju!

Autor:

Sport

03.10.2022

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesto kolo Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica donelo je tri meča sa po pet golova. Jedan od takvih bio je i susret Slobode i Sloge u Šašincima, a domaćin je slavio rezultatom 4:1.

SLOBODA SILNA PROTIV SLOGE: Domaćinu važna tri boda za juriš na prvu poziciju!

Foto: Privatna arhiva

Sloboda-Sloga

Domaći sastav je od starta meča imao loptu u nogama, dok su gosti iz nepoznatog razloga meč počeli sa igračem manje. Brojčano nadmoćniji domaćini stižu do gola u 24. minutu, a strelac je bio Aleksandar Milanović. Do kraja prvog dela igre Borislav Ristanović trese mrežu Veselinovića i duplira prednost Slobode. Tim rezultatom se otišlo na veliki odmor.

 

U drugom poluvremenu nije bilo uzbuđenja sve do 80. minuta. Prvo je Milanović svojim drugim golom povećao prednost na 3:0. Samo minut kasnije Mirko Jerosimović je smanjio na 3:1. Ipak, već u sledećem napadu, rezervista Zmijanac svojim golom postavlja konačnih 4:1.

Ovom pobedom, ekipa Slobode je nastavila trku za prvo mesto i sada ima tri boda manje u odnosu na lidera. Sloga je pala za jedno mesto i sada se nalazi na petoj poziciji. Sastav iz Šašinaca u sedmom kolu očekuje teško gostovanje ekipi Bosut, dok Sloga očekuje težak ispit na domaćem terenu protiv lidera na tabeli.

Sloboda (Šašinci) - Sloga (Zasavica) 4:1 (2:0)

Sloboda: Ivanović, Mijatović, Topalović (od 46' Čanadžija), D. Ristanović, Manojlović (od 83' Tomić), Milanović (od 83' Jovičić), Solarević, Žegarac, B. Ristanović, Mijatović (od 59' Zmijanac), Savić.

Sloga: Veselinović, Galonić, Lukić, Vukojević, Urošević, Stanković, Jerosimović, Pavlović (od 72' Kukić), Vuga, Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading