OGLASILA SE ĆERKA DRAGANA SA ZLATIBORA ČIJE JE TELO PRONAĐENO U KOLIBI: Tužan epilog tromesečne potrage!

Autor:

Hronika

16.10.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra je najverovatnije sahrana - poručila je Draganova ćerka.

OGLASILA SE ĆERKA DRAGANA SA ZLATIBORA ČIJE JE TELO PRONAĐENO U KOLIBI: Tužan epilog tromesečne potrage!

Foto: facebook

Beživotno telo Dragana Dučića pronađeno je u kolibi atara sela Šainovci. Jelica Udovičić ćerka preminulog Dragana rekla je za portal Republika.rs da se radi o telu njenog oca, i da je skoro posle tri meseca tužna vest stigla u njenu porodicu. 

- Da, njegovo telo je pronađeno, na žalost. Sutra je najverovatnije sahrana - poručila je Draganova ćerka.

Kako smo već pisali nesrećnom čoveku trag se gubi prvog 1.avgusta, a zadnji put video ga je meštanin sela u kome je Dragan živeo.

On je 29. jula otišao od komšije Milana, kod koga je boravio kada je boravio u selu i radio. Njemu je tada saopštio da ide da kosi travu. Videvši da je pao mrak, a da njega nema Milan je pokušao da stupi u kontakt sa njim, ali nije uspeo. Dragana nije bilo ni sutradan. Milan, komšija kod koga je dan pre nestanka prespavao nestali Dragan odlučio je da ga potraži otišavši naredni dan tri kilometra dalje od prijatelja Ace, u njegovu kuću. Aca mu je rekao da je da je video nestalog Dragana prvog avgusta u svojoj kući u kojoj ne inače ne živi, u koju je, igrom slučaja, tada došao sa sestrom na odmor, iz tog razloga je Milan i odlučio da ode kod Ace - rekla je za tada Jelica Udovičić za portal Republika.rs.

Tačan uzrok smrti danas će utvrditi obdukcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading