POZNATO VREME SAHRANE UBIJENOG MLADIĆA U KRUŠEVCU: Ivana krvnički nožem u vrat izbo sugrađanin!

Autor:

Hronika

06.10.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umrlicu su potpisali Ivanovi ožalošćeni roditelji, brat, rodbina i prijatelji.

POZNATO VREME SAHRANE UBIJENOG MLADIĆA U KRUŠEVCU: Ivana krvnički nožem u vrat izbo sugrađanin!

Foto: Republika.rs

Ivan K., koji je tragično izgubio život pre dve noći u kafiću u Kosovskoj ulici, u širem centru Kruševca, biće će sahranjen sutra u 13 časova na Novom groblju u ovom gradu.

Na umrlicama koje su postavljene širom Kruševca, može se videti Ivanova fotografija sa porukom: "Sa dubokim bolom i tugom obaveštavamo porodicu i prijatelje da je nesrećnim slučajem život izgubio naš Ivan."

Umrlicu su potpisali Ivanovi ožalošćeni roditelji, brat, rodbina i prijatelji.

Građani Kruševca još uvek su u šoku nakon strašnog događaja koji je potresao njihov mirni grad. Jedna meštanka, koja živi u blizini mesta ubistva, izrazila je svoju tugu i bes, istakavši da nisu navikli na ovakve tragedije u njihovom gradu.

Sa druge strane,većina sugrađana ima loše mišljenje o ubici, koji je bio poznat u gradu kao osoba sklona nasilju i problematičnog ponašanja, te ga se mnogi plaše.

Bojan, Ivanov ubica, koji inače ima policijski dosije, nije dao izjavu na saslušanju.

Bojan je zadao smrtonosne povrede nožem u vrat Ivanu u poznatom kruševačkom lokalu, nakon čega je odmah lišen slobode i smešten u pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading