MAJKA UBIJENOG IVANA NEUTEŠNA: Moj sin je bio najtoplija duša!

Autor:

Hronika

05.10.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji ubijenog Ivana K. iz Kruševca nemi nakon tragedije.

MAJKA UBIJENOG IVANA NEUTEŠNA: Moj sin je bio najtoplija duša!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Ilustracija

Sinoć je u lokalu u Kosovskoj ulici u Kruševcu ubijen Ivan K. (41), kog je nakon kraće svađe nožem u vrat izbo Bojan M.

Ivanova porodica tvrdi da je nastradao ni kriv ni dužan, dok se njegovi prijatelji u neverici okupljaju u dvorištu njegove kuće i ne odvajaju se od porodice u ovim teškim trenucima

- Mi ne možemo da verujemo da se ovo nama dešava...

Kako kažu, niko ne može da veruje da je život oduzet nekome ko je toliko dobar i blage naravi, da se gotovo nikada nije svašao niti bio u konfliktnim situacijama.

- Ivan je sedeo sa svojim prijateljima, dok je taj čovek krenuo da maltretira muziku, popeo se na binu - pričaju sagovornici Novosti.

Društvo je pozvalo tog osumnjičenog da priđe rečima "dođi s nama da popiješ piće, ma pusti muziku", u najboljoj nameri da smiri celu situaciju. Nažalost, on je sa nožem u ruci prošao pored dvojice Ivanovih prijatelja i nož mu zario u vrat, a onda pobegao.

Kako se navodi, on je otišao niže ka staroj pijaci u drugu kafanu. Kada su tamošnji gosti i vlasnik videli prizor, zaključali su lokal i odmah pozvali policiju. Policija je prema informacijama brzo stigla na lice mesta, dok je osumnjičeni B. M. bacio nož i legao na asfalt.

Ivan je za sobom ostavio neutešnu majku i rođenog brata Srđana, koji je na putu za Srbiju iz Barselone, gde živi sa svojom porodicom i radi kao arhitekta. Ivan je radio u privatnoj građevinskoj firmi i često je boravio u inostranstvu zbog posla.

- Moj sin je najtoplija duša, brižan,dobar... - priča uplakana majka.

Osumnjičeni će biti saslušan nakon što mu istekne mera zadržavanja do 48 sati.  Obdukcija je završena, navode pomenuti mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading