TRAŽIO OD MAJKE DA MU SPREMI KOŠULJU ZA SVADBU, A SAD GA SAHRANJUJE U NJOJ... Neutešna majka Ivana koji je monstruozno ubijen u Kruševcu - njene reči kidaju dušu

Autor: Novosti

Hronika

06.10.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Krtolica za sobom je ostavio neutešnu majku i rođenog brata, koji radi kao arhitekta i živi sa porodicom u Španiji.

TRAŽIO OD MAJKE DA MU SPREMI KOŠULJU ZA SVADBU, A SAD GA SAHRANJUJE U NJOJ... Neutešna majka Ivana koji je monstruozno ubijen u Kruševcu - njene reči kidaju dušu

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Ivan Krtolica (41) ubijen je pre dve noći u poznatom pabu u Kruševcu, a za ovaj zločin uhapšen je osumnjičeni Bojan M. (34) koji je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u pomenutom gradu i određen mu je zdaržavanje do 48 sati.

Neutešna majka ubijenog Ivana, posvedočila je kako ju je sin zamolio da mu opegla košulju za svadbu na koju je trebalo da ode. Umesto za svadbu, majka je košulju juče odnela u kapelu bolnice, kako bi u njoj u subotu sahranila sina.

- On nije umeo da se naljuti, toliko je bio blage naravi - ispričala je Anka Krtolica.

"Moj sin je najtoplija duša"

Ivan Krtolica za sobom je ostavio neutešnu majku i rođenog brata, koji radi kao arhitekta i živi sa porodicom u Španiji. Njegov brat je sinoć doleteo u Srbiju. Arhitekturu je svojevremeno studirao i Ivan. Poslednji angažman bio mu je u privatnoj građevinskoj firmi, a zbog posla je često boravio u inostranstvu.

- Moj sin je najtoplija duša, brižan,dobar. Mi ne možemo da verujemo da se ovo nama dešava - rekla je Ivanova majka.

Prijatelji Ivana pričaju da je brinuo o svojoj majci i da je svima pomagao.

- Kada je bio u Kruševcu, svakog dana je brinuo o majci, to svako u ulici može da vam posvedoči, jednom pristojan čovek, koji nije umeo da se naljuti i kome ništa nije bilo teško da uradi, ne samo za bližnje - ispričali su brojni Ivanovi prijatelji.

 

Bojan M. je do sada gonjen za 9 dela, a to su: nanošenje teških telesnih povreda, teška krađa u saizvršilaštvu, uništavanje tuđe imovine, lake telesne povrede, lažne prijave, saobraćajni prekršaji, posedovanje droge i oružja.

Podsetimo, sumnja se da je Bojan M. pre dve noći u 22.50 časova, u ugostiteljskom objektu u Kruševcu nakon kraće rasprave sa Ivana K. (41) istom zadao ubodnu ranu nožem u predelu vrata, nakon čega je lice ubrzo podleglo povredama u kruševačkoj bolnici.

 

- Prema rečima očevidaca, Bojan je postao bahat i bučan i Ivan je pokušao da ga umiri i tako je sve počelo - rekli su.

Njih dvojica se navodno nisu poznavali od ranije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading