POTRESNA SCENA BEJBI LAZANJE PRED FINALE EVROVIZIJE: Hrvatski predstavnik plače kao kiša, njegov tim unezveren!

Autor:

Zabava

09.05.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajbi Lazanja je doživeo emotivni slom na pomen njegove porodice.

POTRESNA SCENA BEJBI LAZANJE PRED FINALE EVROVIZIJE: Hrvatski predstavnik plače kao kiša, njegov tim unezveren!

Foto: tiktok.com/printscreen

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj "Evroviziji", Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, izaziva veliko interesovanje javnosti. Nakon što je prošao u finale, njegova pesma ''Rim Tim Tagi Dim'' postala je hit, a njegove šanse za pobedu su sve veće.

On je postao favorit na evrovizijskim kladionicama, a nakon izvođenja pesme u utorak uveče, interesovanje za njegov nastup je znatno poraslo. S obzirom na pozitivne reakcije publike, očekuje se da će njegov performans u finalu biti spektakularan.

Iako je postao favorit za pobedu, Bejbi Lazanja ostaje skroman i posvećen porodici. U jednoj emisiji, on je istakao da bi pobedu posvetio porodici, ističući koliko mu je ona značajna. Ovaj momak po imenu Marko Purišić privukao je pažnju javnosti ne samo svojim muzičkim talentom, već i svojom skromnošću i porodičnim vrednostima.

- Teško je jednoj osobi posvetiti pobedu, ali, porodica je uvek na prvom mestu - poručio je on, a potom zaplakao.

 

 

Bejbi Lazanja je nedavno otvoreno govorio o svojoj borbi sa depresijom i o tome kako mu je porodica i vera pomogla da se izvuče iz te teške životne faze. Kroz iskrenu priču, otkrio je kako je uspeo da prevaziđe osećaj pritiska i depresiju uz podršku svojih najbližih.

Nestrpljivo se očekuje njegov nastup u finalu "Evrovizije 2024", a publika već s nestrpljenjem iščekuje da vidi hoće li upravo Marko osvojiti prestižnu evrovizijsku titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading