OTKRIVAMO! NA SPISAK STAVLJAO SVE BOLJE OD SEBE! Evo kako je monstrum napravio listu smrti

Autor:

Hronika

05.05.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako kažu deca i roditelji iz Kecmanovićeve škole, on nije mogao da podnese da u svemu ne bude broj jedan.

OTKRIVAMO! NA SPISAK STAVLJAO SVE BOLJE OD SEBE! Evo kako je monstrum napravio listu smrti

Foto: Tanjug, Facebook

Kosta Kecmanović

Masovni ubica Kosta Kecmanović (13) napravio je spisak za likvidaciju školskih drugova iz OŠ "Vladislav Ribnikar" po tačno određenom parametru. Nije, međutim, birao one koji su se prema njemu loše ophodili, već, kako saznaje Srpski telegraf, po tome što su svi oni u nečemu bili bolji od njega.

Naime, pošto je imao ekstremno visoke ambicije, očigledno podsticane i od jednog ili oba roditelja, on jednostavno nije mogao da podnese da nije u svemu prvi i najbolji. Tako je, primera radi, ubio dečka koji je trebalo da bude đak generacije i koji je bio virtuoz na klaviru (i Kosta je pohađao muzičku školu), devojčicu koja je bila izraziti odbojkaški talenat, drugu koja se isticala kao balerina i tako redom... Neki sa spiska su se spasli, ali i kod svih njih, takođe, postoji nešto po čemu su se izdvajali.

Republika

Foto: Nikola Mutić, Privatna arhiva

 

 

PO SVAKOM MERILU

Na spisku se, kao što rekosmo, našao Andrija Čikić, koji je bio veoma uspešan, dobitnik više prvih nagrada na nacionalnim i međunarodnim muzičkim takmičenjima. Nastupao je na više koncerata, a bio je besprekorno talentovan i za fotografiju. Bilo je gotovo izvesno da će biti proglašen za đaka generacije. Njega je bezumni monstrum ubio među prvima.

Mina Zirojević, ekspert Instituta za uporedno pravo i međunarodno priznati stručnjak za terorizam, igrom slučaja je članica saveta roditelja u OŠ "Vladislav Ribnikar". Ona za Srpski telegraf ističe da se među decom priča da je baš to ko je od Koste uspešniji na bilo kom polju bio jedan od važnih kriterijuma kod pravljenja spiska smrti.

- To je ono što se trenutno priča među decom i roditeljima. Dečak je očigledno patio od toga da bude najbolji. Evo, upravo mali Andrija, koji je stradao, bio je veoma uspešno dete po svakom merilu - priča naša sagovornica.

IŠAO NA ROĐENDANE

Zirojevićeva kaže i da joj je priča o nasilju nešto što ne treba tek tako prihvatiti.

- Dečak je posle prvog polugodišta promenio smenu. Znači, u odeljenju je nešto više od mesec dana, te tako ne možemo reći da ga je neko maltretirao od onih koje je svirepo ubio. Takođe, to je dete koje je bilo pozivano kod drugara na rođendane, te mi ni priča o odbacivanju nije logična - priča Zirojevićeva i opisuje kako se sada deca osećaju:

- U velikom su strahu, plaše se da se vrate u školu.

Čime se sve ubica bavio

- karate

- košarka

- škola robotike

- nekoliko sekcija

- učenje jezika

- obuka u korišćenju vatrenog oružja

Tačno se znalo kad šta radi

Kako je naš list već pisao, Kosta Kecmanović je bio vaspitavan maltene kao specijalac. Na stranu to što ga je otac vodio u streljanu i na treninge discipline ersoft, koja podrazumeva taktičko-vojničku obuku, on je imao i život isprogramiran do poslednje sitnice. Tačno se znalo kad ustaje, šta radi posle, gde ide i čime se bavi.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Kiks

05.05.2023 22:33

U svemu jako dobar, ni u cemu najbolji... Bravo roditelji, napravili ste cudoviste (uz male genetske predispozicije).

In

06.05.2023 21:41

@Kiks - Tačno tako. Čudovište.

ISTINA

05.05.2023 23:05

dete je najverovatnije bilo robot bey empatije necije bolesne ambicije ssu prenete na njega i prso je kada je isprovociran

Algebra

05.05.2023 23:22

Mislim da ovo nije tacno. Na stranu sve, ali sigirno nije zeleo da postane balerina ili odbojkasica. Ovo je samo pompezan naslov. Drugi je motiv bio.