ODREĐEN PRITVOR OCU DEČAKA UBICE SA VRAČARA!

Autor:

Hronika

05.05.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određen pritvor do 30 dana Vladimiru K.

ODREĐEN PRITVOR OCU DEČAKA UBICE SA VRAČARA!

Foto: Printscreen/YouTube

Vladimir Kecmanović

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je danas, nakon saslušanja osumnjičenog V. K, oca maloletnog Koste Kecmanovića koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio 9 osoba, doneo rešenje kojim je određen pritvor u trajanju od 30 dana usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo, saopšteno je.

Kako se navodi drugi razlog za određivanje pritvora je to što je za krivično delo koje mu se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, u skladu sa članom 211 stav 1, tačka 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku.

Osumnjičenom V. K se stavlja na teret da je izvršio krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 2, u vezi člana 278 stav 1 Krivičnog zakonika.

Protiv navedenog rešenja može se izjaviti žalba u roku od tri dana od prijema rešenja krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu.

Podsetimo, Kosta Kecmanović (13) je u sredu ubio 8 vršnjaka i čuvara škole, a ranio 7 osoba. On je odmah potom uhapšen, a pucao je iz očevog pištolja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
Ivana

05.05.2023 19:07

Roditelji su morali da vaspitaju decu, ovo sto je dete uradio je monstrualno.

Draga

05.05.2023 19:07

Država radi svoj posao korektno, nažalost ništa ne može da vrati nevine anđele.

Ana

05.05.2023 19:16

Naravno, direktno je odgovoran za to sto je njegov sin uradio, i direktno je doprineo ovoj nesreci svojim neodgovornim ponasanjem.

Jela

05.05.2023 19:18

Država radi svoj posao korektno