SRAMNO! Kad pročitate šta je rekao otac monstruma tragedija iz škole će vam biti jos teža

Autor:

Hronika

05.05.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića, koji je u školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro, a još sedmoro ranio, saslušan je danas.

SRAMNO! Kad pročitate šta je rekao otac monstruma tragedija iz škole će vam biti jos teža

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube

Otac Koste Kecmanovića Vladimir Kecmanović

On je u pritvoru od srede, kada je njegov sin izvršio zločin njegovim pištoljem, za koji on tvrdi da ga je čuvao u sefu i da ne zna odakle dečaku šifra od njega.

Vladimir Kecmanović je na saslušanju priznao da sina jeste vodio u streljanu, ali i da njegov sin jeste bio žrtva vršnjačkog nasilja u "Vladislavu Ribnikaru".

- Tačno je, vodio sam ga u streljanu, primetili su da je posebno talentovan. Bilo je žrtva vršnjačkog nasilja, prektulkli su ga, bio je izopšten - rekao je u očaju Vladimir Kecemanović i dodao da je on posle svega mrtav čovek.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
miki

05.05.2023 18:15

sad je kasno i ti treba da truneš doživotno u robiju.

Odgovori 8 23
Nemanja

06.05.2023 10:36

Ovo su gluposti. Pa svako od nas se nekada potukao u školi i nekada je bio izopšten iz društva pa nam nije padalo na pamet da ubije drugu decu.

Odgovori 8 14
Nina

08.05.2023 09:38

Sta je sve danas sramno....sramno je i to da je vecina danasnjih novinara neskolovano i polupisemeno !!!!

Odgovori 6 13
Elly

14.05.2023 23:22

@Nina - Lako je lincovati coveka.Covek je upravo pokusao samoubistvo, tako sto se zaleteo glavom u zid.Dete mu je zlocinac i psihopata.A sta ako otac nije kriv?Sta ako je uzrok detetivog poremecaja negde drugde???On te takodje izgubio sina, i plus mu je teret krivice neverovatan.Tragedija je zavila u crno porodice zrtava, ali i duse i psihe svih nas.

Odgovori 10 16