HOROR SNIMAK KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA! Devojčica podržava masovnog ubicu sa Vračara: Kosta će da izađe kad-tad, a oni iz sanduka nikad! (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.05.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović (13) koji je zavio Beograd i Srbiju u crno pre dva dana, na društvenim mrežama ima jezivu podršku.

HOROR SNIMAK KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA! Devojčica podržava masovnog ubicu sa Vračara: Kosta će da izađe kad-tad, a oni iz sanduka nikad! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Kosta Kecmanović

Učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je svojih 8 drugara i radnika obezbeđenja te škole Dragana Vlahovića i ranio 6 učenika i nastavnicu istorije.

On je priveden istog dana, a nešto kasnije popodne uhapšen je i njegov otac radiolog Vladmir Kecmanović, jer je dečak, po sopstvenom priznanju u policiji, pištolj uzeo iz očevog sefa. 

Trenutno se Vladimir Kecmanović nalazi na saslušanju, a u Srbiji su naredna tri dana proglašena danima žalosti.

Od srede do današnjeg dana veom zabrinjavaju komentari podrške Kosti i veliki broj grupa na društvenim mrežama koje ga veličaju. Ipak, jedan snimak se izdvojio kao posebno zabrinjavajući.

 

- Kosta će da izađe kad-tad iz zatvora, ali oni iz sanduka nikad - kaže devojčica u TikTok snimku.

 

 

- Za koga palite sveće, za ku**etije? -

Podsetimo, i dečak i otac su priznali policiji da ga je otac odvodio u streljane gde je vežbao pucanje na pokretnim metama. On je imao detaljno isplaniran i razrađen plan likvidacija, što dokazuju spisak i nacrtana shema škole.

U policiji je rekao da je 3.5. izabrao, jer je znao da će škola posle praznika biti puna.

- Monstrumi neće ugledati svetlost dana! Ni ovaj mali, ni ovaj nešto veći, neće izaći iz zatvora - rekao je danas nakon terorističkog akta u Mladenovcu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Moraće da rade svi, da pregledaju svih 45.000 ljudi koji su rekli da im se sviđa monstrum. Moraćemo svi da radimo. Svako lice koje kaže da mu se sviđa, da nam kaže zašto mu se sviđa - dodao je.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milka

05.05.2023 14:55

Ovo dete, zajedno sa roditeljima u Lazu, ali brzo, i na "malo" duži period.

Dejan

06.05.2023 04:41

Ovom detetu treba pomoć lekara.

Teča

06.05.2023 21:59

Pa ne mogu da dodjem sebi odgledam snimak i u glavi mi je sve prazno. Nemam misao nemam reči, da li je ovo stvarnost ili horor film Gde je ova devojčica rasla, kada obožava smrt. Pa dajte joj smrt da je oseti, ako stigne. Pa roditelji ove cure, poruka za vas : Ako ste vi ovo odgajili onda ste napravili teško krivično delo ova mala monstruma zajedno sa vama na doživotno lečenje. Skotovi jedni, pa životinje su bolje od vas.