"SNAJKA ĆE IH U GROB OTERATI" Matorini roditelji na TEŠKIM MUKAMA zbog ćerke, otkriveno šta se dešava u PORODIČNOM DOMU Tomićeve!

Autor:

Zadruga

14.12.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Jovane Tomić Matore na teškim mukama zbog snajke!

"SNAJKA ĆE IH U GROB OTERATI" Matorini roditelji na TEŠKIM MUKAMA zbog ćerke, otkriveno šta se dešava u PORODIČNOM DOMU Tomićeve!

Foto: Pink

Takmičarka rijalitija ,,Elita" Jovana Tomić Matora imala je nervni slom, jer joj se ponavlja sudbina sa Anđelom Rankovićem. Naime, Anđelo se bacio u akciju da osvoji Anitu Stanojlović vrlo otvoreno, zbog čega je Matora doživela nervni slom. 

Kako Republika saznaje, nakon burne noći na imanju u Šimanovcima, Matorinim roditeljima je pozlilo, jer im se ćerka cepa od nervoze i muke. Izvor blizak Matorinim roditeljima otkriva nam da oni više ne mogu ni da prate, nego da se raspituju kod Jovaninog brata, Nikole kakva je situacija u rijalitiju:

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

- Matorini roditelji ne mogu više da gledaju kako im se ćerka sikira, bukvalno joj se duša cepa na pola, to je strašno, ja ne znam kako ona mala nema bar malo ljudskosti da je poštedi bola, ona je svakim danom sve više i više uništava. Roditelji su na mukama, zbog ćerkinog bola, bukvalno da im pozli od toga kroz šta prolaze oni - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

- To su ljudi u godinama, kojima je strogo zabranjeno da se stresiraju zbog zdravlja, Anita umesto da ima i malo nekog poštovanja, kao što trtlja okolo, ne bi radila ovo pred milionima. Ona se sad uhvatila Anđela, znaš kroz šta je Matora sve prošla zbog njega, kao htela si da je vratiš i onda on ulazi u Elitu i gle odmah se baca na njega. Meni je to mučno gledati, mogu zamisliti kako je tek njima. Ne bio im u koži, mi kao prijatelji smo tu za sve šta treba, u svako doba dana i noći, ali ako je nama teško, zamislite kako je onda tek njima, koji su toliko vezani za nju, ćerku nisu poštoveno videli godinama, jer se bori za novac, za njih, pa za Anitu, pa joj se sve ovako vratilo. Prihvatili su snajku, sad snajka treba da ih otera u grob ovim što radi, jeziva je!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Viktorija

14.12.2023 15:22

Oni da su roditelji na svom mestu ne bi im ćerka bila lezbejka.