ŠOK SAZNANJE IZ ELITE: Iza Anđelovog ulaska krije se TAJNA PORUKA, Matora počela da JECA IZ SVEG GLASA!

Autor:

Zadruga

14.12.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita u programu uživo zauvek stavila tačku na priču sa još uvek zakonitom suprugom!

ŠOK SAZNANJE IZ ELITE: Iza Anđelovog ulaska krije se TAJNA PORUKA, Matora počela da JECA IZ SVEG GLASA!

Foto: TV Pink/printscreen

U emisiji "Pitanja gledalaca" došlo je pitanje za Jovanu Tomić Matoru koje ju je podsetilo da je na dan ulaska Anđela Rankovića bila njena mesečnica sa Anitom Stanojlović. Matora se slomila i završila u suzama, pa priznala da nije mogla ni da nasluti da će Anita i Anđelo da se zbliže i da je u trenutku kad je ušao u Belu kuću pomislila da je bolje što se on pojavio njego Matea Car

- Rekla sam Mići da mi je laknulo kad sam videla da je ušao Anđelo jer sam mislila da je Matea... Međutim, još teže mi je. Trudiću se da se ne ponašam kao danas, trudću se da se ne kompleksiram. to je to... Srećna mi mesečnica - rekla je Matora kroz suze.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Matora plače u Eliti

- Setila sam se da nam je bilo 11 meseci vezi i pet braka - dodala je Stanojlovićeva. 

- Ušle ste u vezu, venčale ste se i stavljena je tačka - rekao je Milan Milošević. 

- Da, slažem se. Plakala sam ja i sinoć, trudim se da na plačem i da idem dalje - poručila je Anita. 

Matora je poriznala da će prepraviti tetovažu koju je posvetila Stanojlovićevoj. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Matora Elita


- Neću da je obrišem, ali ću da je popravim, da me podseća. Pre sedam dana me je poljubila, stiskala i pričala svašta. Koliko god da sam se odupirala, ja sam sa cigaretama popustila malo. Samo da je u njenom životu kojim kreće i da me ne pecka. Kad je Anđelo ušao ona je znala da ja sve slušam. Ja sam pukla kad sam videla kako mu je sinoć pevala. Sad ti se obraćam,nemoj da me čačkaš i da me diraš. Ako si se prosvetlila kad je ušao Anđelo, što me čačkaš? Hoćeš da se sprdaš sa mnom? Ja ovde kad uđem smanjim se za broj, da li mene treba da bude sramota? Ja ću da nastavim dalje, kao što sam nastavila i ovih dana. Hvala svim ljudima - govorila je Matora. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ime

14.12.2023 11:26

Matora plače i svo vreme je lagala da je kraj i da se neće pomiriti sa Anitom. Lažno se izvinjavala Rešićki i porodici, opet bi ona sve njih "prodala" za Anitin zagrljaj. Đedović je sve slutio i dežurao da ne dođe do pomirenja njih dve ( jadan Đedović, smorio se i počeo je da priča nebuloze boreći se da još održi vezu Ša, Janjuša i njihovih ljubavi ) . Matoroj se pišu teški dani ali, njena porodica sigurno "slavi" Anđela i njegovu ulogu u celoj ovoj priči. Možda se Anđelo i sveti Matoroj i vraća joj na ovaj način za sve uvrede i priče koje je iznela o njemu javno pred kamerama a isto tako i u raznim druženjima po gradu. Bilo je nisko i odvratno slušati Matoru i šta je sve pričala o Anđelu. Stoga, nije nimalo čudno što je on besan i vraća joj za ta poniženja. Zaslužila je sve ovo. Iako, učinio joj je Anđelo uslugu i naterao da vidi istinu o braku. Anita će biti trenutak i neće ostaviti dublji trag u Anđelovom životu kao i mnoge pre nje. Matora reče da voli da pije, kocka i da "povuče" .,Dakle, nije ni ona baš dobar partner za mladu devojku poput Anite a uz to i koja ima dete, majka je. Sretan kraj (ako je zaista ) iako me nebi iznenadilo i da Matora oprosti Aniti..

wall

14.12.2023 12:54

I treba Matora da plače ništa bolje nije zaslužila. Da li ona onako ružna,debela i masna, skraćena misli da i jedna devojka može biti sa njom? Fuujjj. Drugo, da je to normalan brak, venčanje bi se održalo u Srbiji a ne u Crnoj Gori. Obična sprdačina. i na kraju karma je kučka, stigle su je suze Dejana Dragojevića dok je zdušno podržavala Dalilu i bila joj najbolja drugarica. I to čovek je bio 5 godina u pravom braku a ona zaboga, par meseci se liže sa Anitom i toliko plače i urla. Pusti lepu devojku neka voli šta joj srce želi a ne tebe gadnu: ostavila si Anitu, podnela zahtev za razvod, devojka se slobodna i samo napred Anita. Sada si se otarasila debelog kepeca i ceo svet je tvoj.