ANITA ZASPALA PORED ANĐELA: Posle samo dva dana otišli korak dalje!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora će odlepiti kad sazna za ovo!

ANITA ZASPALA PORED ANĐELA: Posle samo dva dana otišli korak dalje!

Foto: Pink

Anđelo Ranković u ponedeljak je postao deo "Elite", a njegov ulazak promenio je tok rijalitija, pošto je odmah zapao za oko Aniti Stanojlović i otvoreno je počeo da flertuje sa njom. Njih dvoje su se tokom sinoćne žurke sve vreme gledali i muvali, zbog čega je Jovana Tomić Matora doživela emotivno cepanje. 

Matora je njih urnisala danas i žestoko zaratila, ali očigledno Anđelu i Aniti to ne predstavlja problem jer su i nakon toga nastavili da provode vreme zajedno i uživaju u upoznavanju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Veliku pažnju privuklo je danas Anđelovo izlaganje tokom specijalnog zadatka kad je pred svima priznao da je za njega Anita devojka koja ima savršen fizički izgled i da na njoj apsolutno ništa ne bi promenio. 

Tek sam došao i nisam upoznao sve, ali razmišljanje, životno iskustvo i karakter, to je sigurno Milena. Fizički izgled kompletna Anita, njena građa. Darežljivost i duhovitost Miljana, energičnost marija Malivuk, jer je 24 sata kao struja - govoro je Anđelo. 

Stanojlovićeva ga je sve vreme posmatrala sa garniture, a u jednom trenutku Ranković je odlučio da joj se pridruži i pomeri od crnog stola. Oni su zajedno pratili nastavak zadatka, a izgleda da je Aniti toliko lepo i opušteno u anđelovom društvu da je u jednom trenutku zatvorila oči i zaspala dok je sedela pored njega na garnituri u dnevnoj sobi. 

Međutim, ona se vrlo brzo probudila i nastavila da mu se smeška i sa njim komentariše izlaganja koja su imali njihovi cimeri, dok su sklapali savršenu osobu, uzimajući od svakoga ono što im se najviše dopada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
ELENA

14.12.2023 10:11

ma samo napred anci i andjelo su lepi mladi ygodni i neka budu skupa