MATORA IZ ELITE IDE U ZATVOR: Zbog Anite i Anđela spremna na najgore - tek sledi HAOS!

Autor:

Zadruga

14.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva poručila još uvek zakonitoj ženi da neće dozvoliti da je bilo ko pravi budalom!

MATORA IZ ELITE IDE U ZATVOR: Zbog Anite i Anđela spremna na najgore - tek sledi HAOS!

Foto: shutterstock, pink/printscreen

U rijaliti programu "Elita" došlo je juče do žestoke svađe između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, nakon što je otkriveno da se Anita muva sa Anđelom Rankovićem, što je izazvalo pravo pomračenje kod Jovane.

Matora je besno zapretila Aniti, optužujući je da se igra sa njenom psihom i životom i pokušavala da razreši situaciju postavljajući pitanja Aniti. Očigledno je da je ova situacija dovela do velike napetosti i emotivnih ispada.

- Ti ćeš sa mojim životom i psihom da se igraš, jeb**ću ti ja mater onu kur**nu. Je l' čuješ šta ti pričam? Ništa da nisi uzela. Ja ću odavde da izađem bez dinara i idem pravo u zatvor. Hoćeš sa mojom psihom da se igraš? Slušaj me kur*o sada kad ti pričam, nisam ti porodica više? Je l' se tako brineš da će ti oduzeti dete? Pre tri dana si rekla da sam ti ja porodica i da ćeš da se boriš za mene? - urlala je Matora. 

- Neću da se borim za tebe, odustala sam. Rekla sam da mi je dečko lep. Gledali smo se, šta? Šta ja imam što je on bio sa tvojim devojkama - rekla je Anita.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Tomić Matora i Anita svađa u "Eliti"

- Ti znaš sa kim mi taj čovek preti napolju? Bila si mi u kući, sve tajne znaš. Šta sam ti uradila? Zamisli da sam ti oprostila, uđe Anđelo i varaš me opet. Iste sekunde kada dođu papiri ima da potpišeš - pitala je Matora.

- Potpisaću - rekla je Anita.

Ovaj sukob obeležio je jučerašnji dan, a na društvenim mrežama mnogi smatraju da Matora neće moći da podnese ako dođe do toga da Anita i Anđelo uđu u vezu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading