RASKRINKANA GORUĆA TEMA ELITE: Anita i Anđelo ulaze u vezu - ovo je njen PAKLENI PLAN!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić uveren da će Stanojlovićeva ljubavnom pričom sa "Apolonon sa Zvezdare" uništiti nekoliko ljutitih protivnika!

RASKRINKANA GORUĆA TEMA ELITE: Anita i Anđelo ulaze u vezu - ovo je njen PAKLENI PLAN!

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock

Anđelo Ranković julaskom u "Elitu" uneo je nemir u Belu kuću, a danas je izazvao žestok obračun sa Jovanom Tomić Matorom zbog varnica koje su se osećale u vazduhu između njega i Matorine još uvek zakonite supruge Anite Stanojlović. Ovaj trougao je doveo do žestokog sukoba između Matore i Anđela, gde je Matora otvoreno prebacila Anđelu da flertuje sa Anitom.

Osman Karić se oglasio povodom ovog sukoba iznoseći svoje prognoze o potencijalnoj romansi između Anđela i Anite u Beloj kući. On je opisao Anđela kao "Apolona sa Zvezdare" koji je moćan kada su dame u pitanju, te je izrazio uverenje da će Anđelo uspeti da uđe u vezu sa Anitom i time zadati udarac Matoroj. Takođe, Karić je naveo da i Anita nije ravnodušna prema Anđelu i da bi ta veza mogla biti na pomolu u najkraćem roku.

- Anđelo "Apolon sa Zvezdare", ove reči govore koliko je moćan kada su dame u pitanju. Lep zgodan momak i jako privlačan damama, pogotovo devojkama koje bi da prevare "voljene" osobe sa kojima su u vezi ili nisu. Naravno i nad popom ima pop, a to mogu slobodno da kažem za svoga sina Stefana Karića koji je i te kako smrt lepak za žene, poznatiji pod nadimkom ''Beogradski Sultan''. No, da se vratim na Anđela i sam njegov ulazak u Elitu. Naravno da neko poput njega bira najlepši komad za sebe, a to je Anita, bivša Matorina žena - kaže Osman i dodaje:

Republika

Foto: Tv Pink

Osman Karić

- Kao što znamo, on je već par puta rasturao Matorine veze, što mu i te kako polazi za rukom. Naravno, ova veza, tačnije brak je već uzdrman, da kažem na neki način prevarom sa Anitine strane,tako da mu neće biti teško da uđe u vezu sa Anitom i opet zada udarac Matoroj, koja mu je nekada bila drugarica. Mislim da ni Anita nije ravnodušna kada je u pitanju Anđelo, mislim da joj je došao kao kec na jedanaest kako bi se na neki način osvetila Matoroj i ljudima poput Ša, Đedovića i svima koji nisu bili za nju, a i te kako su je ponižavali. Matoroj tek predstoje crni dani, jer će doživeti fijasko kada Anđelo i Anita uđu u vezu koja je zasigurno na pomolu, i to u najkraćem roku - poručuje Karić za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading