ANĐELO RANKOVIĆ MUVAO VODITELJKU PINKA: Zbog njihove afere joj je pukla VEZA!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković je imao aferu sa sadašnjom voditeljkom Pinka, a o tome je brujala javnost.

ANĐELO RANKOVIĆ MUVAO VODITELJKU PINKA: Zbog njihove afere joj je pukla VEZA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Anđelo Ranković

Produkcija Pinka juče je najavila vanredno ubacivanje u "Elitu", a svi su se iznenadili, kada su ugledali bivšeg zadrugara i rijaliti zavodnika, Anđela Rankovića

On je postao poznat, kada je stupio u vezu sa Teodorom Džehverović, tokom Zadruge 1, a kasnije su vezu nastavili i u spoljnom svetu. Međutim, kada su raskinuli, Anđelo se bacio u promet, pa je imao afere sa brojnim zadrugarkama.

Tokom Zadruge 5, Anđelo se muvao sa tadašnjom učesnicom, a sadašnjom voditeljkom, Dalilom Dragojevićem i zbog njega je pukla njena veza sa Filipom Carem.

Republika

Foto: printscreen youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Dalila Dragojević

 

Dalila i Anđelo su dane provodili zajedno, razgovarajući o svom odnosu, ali na kraju je Ranković odlučio da se povuče iz te priče, a nikome nije bilo jasno zbog čega Anđelo nije želeo da se upusti u vezu sa Dalilom, koja mu se očigledno dopala.

Da podsetimo, sinoć je kamera uspela da uhvati, jedan od trenutaka koji je posebno privukao pažnju gledalaca bio je Rankovićev razgovor sa starletom Majom Marinković, u kom ju je ispitivao o operaciji zadnjice koju je radila letos, te su gledaoci odmah povezali da joj se nabacuje.

Međutim, nisu svi bili oduševljeni njegovim ulaskom, posebno Jovana Tomić Matora, koja je, čim je ugledala Rankovića na vratima Bele kuće, spustila glavu i neprestano gledala u pod, a onda je ponovo digla, vidno blede face. Ranković je bio u vezi sa Sanjom Stanković, Matorinom bivšom devojkom, što je ugrozilo njihovo prijateljstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading