SLAĐA LAZIĆ OBJAVILA RAT OSMANU KARIĆU: Žestoko ga podbola iz Elite, svi čekaju njegov ODGOVOR!

Autor:

Zadruga

15.09.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica razvezala jezik!

SLAĐA LAZIĆ OBJAVILA RAT OSMANU KARIĆU: Žestoko ga podbola iz Elite, svi čekaju njegov ODGOVOR!

Foto: ATA Images

Tokom emisije "Gledanje snimaka" koja je četvrtkom uveče i petkom popodne u rijalitiju "Elita", puštaju se razni momenti za koje su rijaliti učesnici mislili da će moći da sakriju, a jedan od tih bio je trenutak kad je Luka Maso izjavio ljubav Irni 2Hot

Pošto je Luka do nedavno bio u ljubavi sa diskvalifikovanom Anastasiom Okolišan, a nakon njenog odlaska iz "Elite" prolio je suze i svima govorio da mu je teško, sad mnogi sumnjaju u iskrenost njegovih osećanja, jer priča jedno, a radi drugo.

Republika

Foto: TV Pink

Luka Maso i Anastasia Okolišan

Slađa Lazić odlučila je da žestoko udari na njega, a mnogi su protumačili da je tim povodom potkačila i Osmana Karića, kod kojeg je Luka provodio dane u vili na Zvezdravi, pre nego što je krenuo u rijaliti. 

- Baš sam za Luku rekla da jedino što je na njemu original je garderoba. Plakao je na doku za Anastasijom. On je posavetovan i sve namenski radi ovde - rekla je Slađa.

Svima je poznato da je Osman sa svojom suprugom Kristinom Karić dopratio Luku u karantin pred useljenje u "Elitu", a da su još i pre toga zajednoi kačili klipove po društvenoj mreži Instagram, zbog čega je Luka često mora da se nosi s komentarima da je Osmanov učenik, jer je poznato da je Karić verni komentator svake sezone rijalitija. 

Na društvenim mrežama mnogi se pitaju da li će Osman uzvratiti na ove provokacije Slađe Lazić, ako se uopšte pronašao u njima, ali i zbog čega je Lazićeva jedino na taj način morala da udari na Luku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

15.09.2023 23:59

Sve sami retardiran i lezilebovici