PRVO OGLAŠAVANJE POSLE DISKVALIFIKACIJE: Posle bega iz Elite uputila brutalnu poruku!

Autor:

Zadruga

15.09.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasia Okolišan pre nekoliko dana samovoljno je napustila "Elitu", a sad se prvi put oglasila.

PRVO OGLAŠAVANJE POSLE DISKVALIFIKACIJE: Posle bega iz Elite uputila brutalnu poruku!

Foto: ST/Dragan Kadić

Anastasia Okolišanin

Anastasia Okolišan, bivša takmičarka "Zvezda Granda" u rijaliti takmičenje "Elita" ušla je kao zauzeta devojka, koja je u studiju čvrsto stala iza svog stava da partnera neće prevariti tokom boravka u Beloj kući, međutim stvari su se izamkle kontroli nakon samo nekoliko dana. 

Ona se zbližila sa Lukom Masom, a iako su nakon poljupca rekli da neće ući u vezu, ipak su tom odnosu dali šansu i ozvaničili ga. Međutim, njih dvoje su se svakog dana sve više svađali, a ona se redom žalila svim takmičarima na probleme koje ima sa njim i da jo stalno pravi ljubomorne scene. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anastasia Okolišan i Luka Maso

- Imala sam ja napolju te situacije, zbog njih sam završavala... On nije ovako rekao. On ne može da mi brani da se družim, da mi prebacuje gde gledam, a da on uzme gleda štikle, uzima Anđelu za ruku, Marijana je prva rekla da sa mnom sedi, a nju mazi zaruku. Ja sam to videla, a ona je živi svedok kako simi zvocao i kako si mi kljucao. Ja sam sa takvom osobom napolju podela, bila sam na lečenju - priznala je Anastasia, nakon čega je istog dana napustila rijaliti takmičenje, svojom voljom. 

Iako je Luka tvrdio da je zaljubljen u Anastasiu, samo dan nakon njene diskvalifikacije on je posle žurke završio u krevetu kod Stefani Grujić. Grandova pevačica je odlučila da prekine tišinu, pa se prvi put nakon diskvalifikacije oglasila na svom Instagram profilu. 

- Ja sam jednom dozvolila da mi zbog jedna osobe sve pocrni, da ne jedem i ne pijem, ne smejem se. Oprostila sam sebi to, ali toj osobi nikad neću oprostiti što je dozvolila da me gleda kako se zbog nje rušim i ništa po pitanju toga ne uradi - glasila je poruka koju je Anastasia okačila na svoj Instagram stori. 

Republika

Foto: instagram.com

Anastasia Okolišan Instagram

Da li je ove reči Anstasia uputila Luki nakon svega što je imala priliku da vidi posle napuštanja rijalitija, ili nekoj drugoj osobi koja ju je povredila, ostaje da saznamo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

15.09.2023 23:22

Bože, ženo sredi se ! Šta ti je : poznaješ ga 2 minuta, za 3 minuta ti pokazao "ko je i šta je" ... tako da "čisto ko sunce", odmah rešeno . Sve što ne može ni da počne - nikada ne bi ni valjalo ! Valjda je bolje ko se odmah "pokaže kakav je". I šta je vama, kao da niste punoletne; kakvo crno zaljubljivanje, kao da nikada muško niste ni videle, pa "tamo" odete da se zaljubite, ili da fejkujete...