SUZE, HAOS I LJUBOMORA U ELITI: Učesnica prolazi kroz PAKAO, niko ne može da je obuzda!

Autor:

Zadruga

08.09.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenule su ljubavne drame, učesnica ne prestaje da roni suze!

SUZE, HAOS I LJUBOMORA U ELITI: Učesnica prolazi kroz PAKAO, niko ne može da je obuzda!

Foto: TV Pink/printscreen

Anastasia Okolišanin završila je u suzama u dvorištu Bele kuće jer joj je njen dečko, Luka Maso, napravio ljubomornu scenu. Ona se jadala Borislavu Terziću Terzić i Nikoli Lakuću, kojima je otkrila kakav pakao prolazi posle samo nekoliko dana veze. Ona je priznala da se plaši kako njena majka doživljava sve što se dešava u rijalitiju, a oni su pokušali da je uteše i obuzdaju njen plač. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anastasia Okolišanin

- Meni je žao majka ovo da gleda - rekla je uplakana Anastasia. 

- Biće još gore, dečko je ljubomoran i bitan mu je samo rijaliti. Dečko iz Hrvatske, njega boli uvo. Misliš da će da ide kod tebe? Iskreno da ti kažem, ti ćeš sa njim da imaš velikih problema u vezi - govorio je Terza.  

- Svi kažu da ja to pričam, a vidi se. Ja neću da moja mama kući gleda da se ja nerviram ovde. Ispada da se stalno žalim na njega, ali nije. Neću da se moja mama nervira, da me vidi ovakvu. Nije normalno da mi neko kljuca mozak, rekla sam da sam se zaljubila i da mi prija. Ja sam došla do garniture, a on bi se ispred svih okrenuo: "Šta radiš? Praviš paćenika od mene ispred dva miliona ljudi", a on kaže da nije ljubomoran. Meni je Ramiz stvarno jako bitan. Ja ne umem da volim nekog posle četiri dana, ne znam šta očekuje. Meni je stalo, vidi se, ne bih se nervirala - plakala je bivša takmičarka "Zvezda Granda". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anastasia Okolišanin i Nikola Lakić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading