OVO JE POSLEDNJI RAZGOVOR DISKVALIFIKOVANE UČESNICE: Pred napuštanje Elite se brutalno svađala sa dečkom!

Autor:

Zadruga

12.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija televizije Pink saopštila je danas da Anastasia Okolišanin više nije deo rijalitija!

OVO JE POSLEDNJI RAZGOVOR DISKVALIFIKOVANE UČESNICE: Pred napuštanje Elite se brutalno svađala sa dečkom!

Foto: TV Pink

Produkcija televitije Pink danas je saopštila da je Anastasia Okolišan donela odluku da napusti rijaliti "Elitu". Ona je tamo provela samo nedelju dana, a boravak joj je obeležio veza sa Lukom Masom u burne svađe koje su imali. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Luka Maso i Anastasia Okolišan

Oni su se i juče žestoko raspravljali u pušionici gde je Anastasia priznala da je zbog jedne slične veze ranije završila na lečenju.

- Ja sam rekao da na bilo šta pto ti je teško možeš da mi priđeš, to je to značilo. Ja sam u glavi mnogo jak - govorio je Luka. 

- Nemoj da kreneš da praviš sr*nja, da li možeš da pričamo? - upitala je Irina 2hot. 

- Ja sam njoj rekao da budemo prijatelji. Ja sam na njoj video da ona ne želi da bude prijatelj, želi više - pričao je Luka. 

- On priča kako je on inteligentan, a ja nisam. Ja tebe kako pogledam ja odem u tri lepe. Ne mogu da te gledam - govorila je Anastasia. 

- Ja sam rekao da mi se opasno sviđa, ja sam čak i pustio suzu. Koliko god da misli da se ja igram, ona se igra. Mi smo se juče ljubili i mazili, što je dokazalo da ona ne želi raskid. Ja sam imao stav da ona odabere šta hoće, da bi bilo lakše - pričao je Luka Maso. 

- Ja ovo ne mogu da slušam, nije ovako bilo. Istina je šta je on rekao, ali izostavi deo gde mi je rekao da mi tesitra živce. On je psihopata, ovo nije realno. Pogledaj kako gleda i kako priča. Pogledaj mu oči, kao psiho i manipultor. Ovo nije normalno kako razgovara, meni je odgovara da se ponaša manipulatorski i psihopatski. Meni ovo ne odgovara - nastavila je da objašnjava Anastasia.

- Ponduio sam joj vezu, saradnji, prijateljstvo i rekao da izabere. Ja sam rekao da neću da je izbegava, da ću uvek da je branim za crnim stolom, a ona kaže: "Je l' to meni dovoljno?", nešto u tom smisli - nastaviov je da otkriva Luka detalje njihovog razgovora. 

- Imala sam ja napolju te situacije, zbog njih sam završavala... On nije ovako rekao. On ne može da mi brani da se družim, da mi prebacuje gde gledam, a da on uzme gleda štikle, uzima Anđelu za ruku, Marijana je prva rekla da sa mnom sedi, a nju mazi zaruku. Ja sam to videla, a ona je živi svedok kako simi zvocao i kako si mi kljucao. Ja sam sa takvom osobom napolju podela, bila sam na lečenju - priznala je Anastasia. 

 

 

Zbog čega je bivša učesnica "Zvezda Granda" donela odluku da napusti rijaliti ostaje da saznamo i da li su na to uticali problemi koje je imala u vezi sa Lukom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading