PRED ELITU STAVILA SILIKONE U ZADNJICU: Teodora Radojičić pozirala sa flasterima, isplivale VRUĆE SLIKE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna rijaliti učesnica ne krije da je na sebi imala nekoliko korekcija.

PRED ELITU STAVILA SILIKONE U ZADNJICU: Teodora Radojičić pozirala sa flasterima, isplivale VRUĆE SLIKE! (FOTO)

Foto: republika

Teodora Radojičić

Aktuelna učesnica rijalitija "Elita" Teodora Radojjičić privlači veliku pažnju svojim učećem, a javnosti je poznata od ranije po burnoj prošlosti i brojnim skandalima. Teodora ne krije detalje svog života, pa tako ni da je imala nekoliko plastičnih operacija, a jednu je uradila pred ulazak u Belu kuću, a radi se o uvećanju zadnjice. 

Republika

Foto: E-stock

Teodora Radojičić

Skandalozna rijaliti učesnica nema problem da se provokativno fotografije, što je i uradila čim se malo oporavila od hirurškog zahvata koji je imala, a na slici može da se primeti da i dalje ima flastere, jer je po svemu sudeći tad još uvek trajao oporavak. 

Još jedna slika koji je ona podelila bila je iz bazena, gde niko nije mogao da ostane ravnodušan na njene obline koje su bile u prvom planu. Dosta devojaka se sad odlučuje za ovaj zahvat među kojima su Tamara Đurić i Maja Marinković

Podsećamo, Tedora je za naš portal govorila o svom životu i otkrila detalje njenog hapšenja. 

- Uhapšena sam u Beču pod optužbom da sam pripadnica kriminalne organizacije, kao vodeća figura. U Austriji žene dobijaju mnogo blaže kazne, ali u mom slučaju je kontra, najstrože su me osudili. Rekli su da se naša organizacija bavi uvođenjem droge na crno tržište i prodajom. Po optužnici sam narko-bos. Sad živim od Instagrama, snimam reklame i odatle imam dobru zaradu. Toliko dobro zarađujem da sam od novca mogla sebi da platim operacije lica u Turskoj i sve me je koštalo oko 9.000 evra. Isplati se vredno raditi, a svakako da to u mom slučaju nije prostitucija. Nisam prostitutka, ali zarađujem ko krimos - počinje Teodora za naš portal i dalje otkriva šta joj je najteže palo dok je bila na služenju kazne:

Gubitak bake sam najteže podnela i s tim se i danas teško nosim. Boravak na robiji me je naučio mnogo čemu. Kad sam izašla, prvo sam prekinula kontakt s ljudima koji loše utiču na mene. Prestala sam da konzumiram alkohol, sve što može da mi pomuti um i posvetila se treningu. Mnogi misle da sam premršava, ali ja sam zadovoljna kako izgledam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Iva

09.09.2023 20:57

Elita ? ? 😂