RASKRINKAN PAKLENI PLAN TEODORE RADOJIČIĆ: Zakuvala čorbu zbog Mensura, između dva Crnogorca će izbiti KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

09.09.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Radojičić smislila način da osvoji srce Mensura Ajdarpašića!

RASKRINKAN PAKLENI PLAN TEODORE RADOJIČIĆ: Zakuvala čorbu zbog Mensura, između dva Crnogorca će izbiti KARAMBOL!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pojedini ućesnici rijalitija "Elita" za samo sedam dana uspeli su da izbiju u prvi plan i da svojom pričom privuku pažnju, kako gledaoca, tako i publike koja rijaliti prati na društvenim mrežama i redovno ga komentariše. 

Jedna od tema koja je zainteresovala publiku rijalitija je ljubavni trougao Mensur Ajdarpašić, Teodora Radojičić i Nikola Bukilić. Teodora je sa obojicom uplovila u druženja, a nakon upoznavanja priznala je da je ipak Mensur više njen tip muškarca. 

Međutim, iako su Nikola i Teodora ujednom momentu prekinuli komunikaciju, juče su se ponovo zbližili, što je mnogima bilo čudno, ali gledaoci koji su verno pratili su u komentarima na platformi YouTube otkrili da je to sve deo njenog tajnog plana. 

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Ovo radi u inat Mensuru, planski je ovo, rekla je Matoroj sve - glasio je prvi komentar, nakon čega su se nadovezali i ostali, a svi su želeli da saznaju detalje razgovora Teodore i Matore. 

- Da će da pravi Mensura ljubomornim - otkrio je sledeći komentar. 

Podsećanja radi, Mensur i Teodora dosta vremena provode zajedno, a tokom jedne od emisija koje su održane u Beloj kući Ajdarpašić je iskoristio galamu kako bi rekao Teodori da želi da ona ide u izolaciju, kako bi je probao. Da li je on tad mislio da želi da njih dvoje budu sami ili ipak da je testira šta bi radila kad se osami sa nekim, ostaje da saznamo, ako se bude pokrenulo kao tema u Beloj kući. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading