TAKI ŠUTNUO DEVOJKU PRED ELITU? Nakon Majine ŠOK REAKCIJE, Marinković napravio HAOS!

Autor:

Zadruga

02.09.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković šokirao sve objavom na društvenoj mreži Instagram!

TAKI ŠUTNUO DEVOJKU PRED ELITU? Nakon Majine ŠOK REAKCIJE, Marinković napravio HAOS!

Foto: Republika.rs

Taki i Teodora

Radomir Taki Marinković, otac bivše zadrugarke Maje Marinković, se juče pojavio na Novom Beogradu, ispred zgrade u kojoj budući takmičari "Elite" borave sve do početka ovog rijalitija. 

Taki je u karantin ispratio svoju devojku, starletu Teodoru Delić, koja je već učestovala u rijalitiju "Parovi". Njih dvoje su pozirali za naše reportere, a potom pred svima razmenjivali nežnosti. Teodora je otišla u karantin, a Taki se vratio u svoj dom.

Republika

Foto: Republika.rs

Taki i Teodora

Marinković je rano jutros došao do privatne klinike u kojoj je Maja uvećala svoju zadnjicu, kako bi sačekao ćerku, a ona se šokirala kad joj je saopšteno da joj otac ima devojku.

- Devojku?! - šokirala se Maja, pa pogledala u Takija i dodala:

- Taki i ja nemamo iste prijatelje - odgovorila je ona kratko.

Republika

Foto: Republika

Maja se šokirala kad je čula da Taki ima devojku

Izgleda da se nešto desilo na putu do kuće, pošto je Taki šokirao sve svojoj objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, on se usnimio u svom automobilu, dok je pevušio hit Aleksandre Prijović, pesmu "Ja sam odlično". Stihovi ove pesme govore o osobi koja je prebolela drugu osobu, pa su se tako svi zapitali da li je Marinković raskinuo sa svojom devojkom.

- A ja sam odlično, jer mi više nije stalo. A ja sam odlično, da je bolje ne bi valjalo. A ja sam odlično, a ti pitaj se, budalo da li te u meni ostalo malo, malo, malo - glasili su stihovi koje je pevušio Taki.

Republika

Foto: Instagram.com

Taki pevuši pesmu Aleksandre Prijović

"Elita" počinje večeras u 21 čas, a Taki je trebalo da uđe sa Teodorom u ovaj rijaliti, a nama ostaje da ispratimo hoće li se predomisliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

02.09.2023 17:06

Taki mentol, nikako da shvati, da njegova ćerka Maja Klošarka, želi i hoće da je jedina u njegovom životu? Tako ti je to kad imaš ćerku koja je baš teško retardirana.🙏🙏🙏😪😪😪🤮🤮🤮