JANJUŠEVO EMOTIVNO OBRAĆANJE ENI PRED ULAZAK U ELITU: Dao supruzi javno obećanje, nakon što mu je oprostila prevaru sa Majom!

Autor:

Zadruga

02.09.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš se vraća na "mesto zločina", supruzi Eni obećao da mu se neće ponoviti afera sa Majom.

JANJUŠEVO EMOTIVNO OBRAĆANJE ENI PRED ULAZAK U ELITU: Dao supruzi javno obećanje, nakon što mu je oprostila prevaru sa Majom!

Foto: Instagram, TV Pink

Marko Janjušević Janjuš će se večeras useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, gde će započeti učešće u "Eliti", novom rijaliti formatu.

Kako je u Zadruzi prevario suprugu, Enu Janjušević, koju je kasnije i ostavio zbog Maje Marinković, sada joj je javno dao obećanje da će biti dobar i da je neće razočarati, s obzirom da su se sada, nakon par godina, pomirili i da su odlučili da prošire porodicu:

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš i Ena

 

- Draga porodico i prijatelji, od ovog trenutka vas napuštam na jedan duži period, želim da vas sve vidim kako sam vas i ostavio. Dajem reč da ću biti dobar, najbolji i da vas neću razočarati. Volim vas i vidimo se za deset meseci - napisao je Janjuš.

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

Marko Janjušević Janjuš

Janjuš je period između "Zadruge 6" i "Elite" proveo sa ćerkom i suprugom, a čini se da sada ulazi dosta stabilniji i spreman da odoli ženama, na koje je inače veoma slab.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading