VELIKI ŠEF NJIH "ČUVA" ZA VEČERAS: Ovi takmičari kriju se do samog ulaska u Elitu, oni će biti NAJVEĆE IZNENAĐENJE!

Autor:

Zadruga

02.09.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef pripremio je brojna iznenađenja, a sve interesuje kakva će odluka biti za ove rijaliti učesnike!

VELIKI ŠEF NJIH "ČUVA" ZA VEČERAS: Ovi takmičari kriju se do samog ulaska u Elitu, oni će biti NAJVEĆE IZNENAĐENJE!

Foto: Ilustracija

Novi rijaliti format pod nazivom "Elita" počinje večeras u 21h, a produkcija je pripremila pregršt iznenađenja za vernu publiku Zadruge.

Uveliko se spekuliše ko će se prvo useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, koje je potpuno renovirano za najnoviji projekat, a kako to obično biva, većina učesnika je već u karantinu, gde im je oduzet telefon i pripremaju se za boravak u rijalitiju.

Međutim, tu su i oni, koji su "zaobišli" karantin i gledaoce će obradovati tek večeras, kada budu došli u studio, gde će ispričati sve o čemu su ćutali i pripremali mesecima unazad.

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić

 

Kao i svake godine, Veliki šef ima "skrivene" takmičare, odnosno učesnike koje skriva od očiju javnosti, a baš njih publika najmanje očekuje.

Kako je već potvrđeno od strane čelnika Pinka, večeras će u Elitu ući već dobro poznat rijaliti igrač, Mensur Ajdarpašić, koji nije bio u karantinu, a sve što ima da kaže za medije - upravo će reći večeras. Tu je i Marko Đedović, koji važi za jednog od najboljih komentatora ikada, a među njima je i Marko Janjušević Janjuš.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Marko Đedović

 

Miljana Kulić je nedavno takođe potvrdila ulazak u Elitu, a nešto kasnije je demantovala sebe, pa se pretpostavlja da će ona iznenaditi večeras publiku, koja i dalje nije sigurna da li će Kulićevu pratiti i ove godine.

Gde je Miljana, tu su i Lazar Čolić Zola i Nenad Macanović Bebica, koji su govorili o svom učešću, a konačna odluka će se saznati večeras.

Republika

Foto: Republika, Shutterstock, Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Kao i svake godine, Veliki šef "najslađe" čuva za kraj, a iznenađenja koja slede, gledaoce će prikovati za ekran!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading